打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【已完】交易版應否許可買賣無想傭兵

關閉 [複製鏈接]
禁啦,邊幾個有貨,同肯開名都應該開名TIM啦。另外找個無間道向大田到收無相300冇咩人用兵,邊個找米邊個係囉

知道巨商邊個賣, 證明唔到係樂古邊位會員  發表於 22-5-2016 07:22

評分

參與人數 1樂點 +70 收起 理由
小妍~ + 70 寶貴意見

查看全部評分

回復

殺得一個得一個。如果你因為禁唔到所有掛狗,而唔做野,咁你為何開呢個POST?你唔係認為樂古做野可整死所有掛狗?
回復

狗龍X 發表於 22-5-2016 11:15
殺得一個得一個。如果你因為禁唔到所有掛狗,而唔做野,咁你為何開呢個POST?你唔係認為樂古做野可整死所有 ...

如果禁哂所有交易包括巨錢,傭兵。

那交易區還可以交易些什麼?

有如投票結果所顯示,有人支持,亦有人反對。

雙方各有理據支持

指控需有證據支持 即使法庭裁判也要證據

否則換著你是當事人 無故被禁

一會又要在投訴區見到我的名字了
回復

小妍~ 發表於 22-5-2016 11:29
如果禁哂所有交易包括巨錢,傭兵。

那交易區還可以交易些什麼?

首先,你到現加都仲向到,你怕咩比人投訴。
第二,我冇話禁晒所有交易,但作為一個正常人D人嘅兵係唔係唔正常,大家心知肚明。呢到根本唔係法庭,如果係,你之前護X行為,死得啦。
第三交易區可以好多正常野,例如成個AC,一隻半隻250兵,怪等。都可以算。係認為可以叫佢升邊隻就有邊隻無相300嘅,同一兩日交到貨係咩人。
跟著,你話有人反對同支持各一半(根本投反對果尐人就得過投字,冇原因,你唔係唔知高科技可以整幾多分身下嘩。你整呢個POST出黎都係有左答案啦。根本你比我睇到就唔想禁啦。
回復

狗龍X 發表於 22-5-2016 17:08
首先,你到現加都仲向到,你怕咩比人投訴。
第二,我冇話禁晒所有交易,但作為一個正常人D人嘅兵係唔係唔 ...

若你想我能夠為大家表達意願,我會盡力做到。

亦請你明白當我幫一方,另一方會反對,再者針對我,或其他版主。
回復

你地之前唔比賣彈,有冇資會過任何會員?嘈得最勁米祖斯同你個FD。點解唔試多次。你地怕比人攻擊咩?攻擊你,你米封佢囉。你地唔係一向都係咁。一提到掛你地就怕,唔係怕佢唔買野比你地同彈你GAME麻
回復

我講番句公道說話,
有時d野係唔係用掛衍生出黎既..真係好難會知

樓上有位哥哥話舉例搵人幫襯代升無想兵, 如果要邊隻就有邊隻, 仲要一兩日交到貨就知係掛
咁其實我想講,  人地係接左你單先開始升, 當然係要邊隻有邊隻, 一兩日交隻無想300, 1lv兵..絕對冇難度
當然啦..如果你話一兩日交隻無想300, 200lv兵出黎, 咁我都認為係根本冇可能

我純粹係想帶出, 點樣去介定d野係唔係用掛衍生出黎, 根本係冇一個好明確既子引
咁既然冇明確既子引, 又點執法呢?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 正確,

查看全部評分

回復

mlta 發表於 22-5-2016 19:33
我講番句公道說話,
有時d野係唔係用掛衍生出黎既..真係好難會知

無相300 1LV兵係一日之內做到唔難,就係好多本無相。但代價要幾高?分唔到,唔好玩啦。果幾個係人都知用掛都仲比佢係交易區到啦。
回復

狗龍X 發表於 22-5-2016 20:01
無相300 1LV兵係一日之內做到唔難,就係好多本無相。但代價要幾高?分唔到,唔好玩啦。果幾個係人都知用 ...

即使你,同我,心裡有數知道交易版有邊個係外掛/代理外掛or whatever

係,可以推測到,某些兵/物品是外掛產物

但始終沒證據,就算有證據

我/版主亦唔應該奪去佢地買賣既權利

現時我只可以收集意見,再與其他版主商討可行對策

初期禁止買賣反對的聲音,大家都有眼睇

所以要殺盡外掛不是一件簡單事
回復

其實只禁出名人仕,都唔錯。邊個出名禁邊個。雖然解決唔到卦,但最少令佢冇氣炎。你句{
我/版主亦唔應該奪去佢地買賣既權利}咁你開呢個POST黎仲咩?

幫嗅屁打擊祖斯?
回復