打印 上一主題 下一主題
收起左側

拳法討論區

關閉 [複製鏈接]
下.. 你地咁加點架
我加3力1敏1血1心架
唔知咁加岩唔岩呢?

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

拳勁係勁再招可以暈人
前期你可能覺得廢(因為拳太抵攻)
所以要玩耐久戰
我覺得4力2體(多防會扣少d護甲)
力升闖少林/野球亂舞
用如封似閉係禁推開刀既人比較好因為佢太大力比佢打中起碼扣4xxup既護甲
點解唔用金個招定佢(禁佢咪唔可以還手囉)
跟大陸既資料所得你金抗高係唔中
但係拳技係冇屬性!好似係計你技lv同個人lv

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我係新手....入黎聽聽先 @@

回復 支持 反對

全力= =
我之前果個係咁= =
防可用裝同武功(姐係要+武功點數果隻)+
硬功都係可用裝同武功~
全力可以用最快地搞台一隻怪= =
到後其~0.0幾%都要打好耐的話~你吳會玩

回復 支持 反對

Originally posted by 俾刈車塔 at 2006-3-25 04:25:
太低力,你幾血都無用,始終會有俾人打死既一日,人地打多幾下你就死,你打幾十下都未死咁有鬼用咩,所以我覺得係力>心>體

p.s.個人意見,覺得語氣重既sorry~

支持支持
應該要多力d呀

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 0o子龍o0 at 2006-3-25 23:12:
下.. 你地咁加點架
我加3力1敏1血1心架
唔知咁加岩唔岩呢?

你加敏黎做乜.....無奈中,加敏係弓,暗先有用架...

Originally posted by kenwai at 2006-3-26 14:37:

支持支持
應該要多力d呀

感動中..

[ Last edited by 俾刈車塔 on 2006-3-26 at 02:40 PM ]

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

我都覺得4.1.1好

回復 支持 反對

4力1體1心  咁好唔好?!!

回復 支持 反對

比我就會加 3力2血1心 咁係唔錯的 你用拳唔使咁高攻 但你要夠血 學技我就會學 5如封, 野球亂舞 冰屬的第三招 咁樣升lv 同pk都幾勁

回復 支持 反對

拳係只有兩種加法有用的
就係4力2體,3力1體1心啦
我覺得注力之後體之後心
呢三招要學 5如封, 野球亂舞 冰屬夠
拳可以屈一機架

回復 支持 反對