打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 法c心得攻略ver4.0(完)

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
Originally posted by 迎希 at 2006-3-26 18:34:

我諗係
因為我未學過,,,,,,梳

唔係好多姐= =
幾招ja ma
x系內功個d係修練值,好易打,我建議大家ja ma個d
其實都係大家鐘意學咩就學咩
因為個人係你地ga ma

呢句唔係好明=w=

如果我想練火系內功,玩劍

咁係唔係練一招劍,再加招火系範圍技,同埋一招加強火系內功攻擊力o既招?

如果我想用火系範圍技,係唔係最好用左加強火系內功攻擊力果招先?同埋係唔係通常比人圍 or 周圍多敵人先用?

這帖子是由 神樂 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by HermesParis at 2006-3-26 18:59:

呢句唔係好明=w=

如果我想練火系內功,玩劍

咁係唔係練一招劍,再加招火系範圍技,同埋一招加強火系內功攻擊力o既招?

如果我想用火系範圍技,係唔係最好用左加強火系內功攻擊力果招先?同埋係唔係通常比人圍 or 周圍多敵人先用?

火系內功

水系內功

金系內功
你係唔係講呢d內功

其實你想點幾時用都得= =
我單練個陣都出火系範圍技,因為想練高佢
同埋你唔加心,同法c攻擊力係好大分別= =
你唔加心基本上冇咩魔攻

這帖子是由 神樂 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 迎希 at 2006-3-26 19:44:

火系內功

水系內功

金系內功[IMG]http://i35.pho ...

如果我玩劍,咁真係主要加力同體,心就係次要

咁我係唔係唔用內功都得?練一招單體劍技再加招範圍劍技?

回復 支持 反對

Originally posted by HermesParis at 2006-3-26 19:47:

如果我玩劍,咁真係主要加力同體,心就係次要

咁我係唔係唔用內功都得?練一招單體劍技再加招範圍劍技?

其實你鐘意點升就得==
最緊要你玩得開心=3=

回復 支持 反對

霹靂真氣:加金系攻擊力
寒冰真氣:加水系攻擊力
紫霞真氣:加火系攻擊力

↑如果唔學呢3招,,,咁個個系既技d攻擊力會唔會低左

[color=red]這帖子是由 神樂 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 迎希 at 2006-3-26 20:11:

其實你鐘意點升就得==
最緊要你玩得開心=3=

但係我想你比d意見呀........求下你啦=w=

因為我加咁少心, 所以d內功的攻擊力自然低

反而我會加力,所用外功就勁好多

咁係唔係應該一招單人技,一招範圍技?再唔夠先加多招單人技?

回復 支持 反對

如果修練值唔夠用.....點先有多d??
咩叫壓等呢??

唔該答下我..thx

[color=red]這帖子是由 神樂 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by [S]龍戰士 at 2006-3-26 20:47:
如果修練值唔夠用.....點先有多d??
咩叫壓等呢??

唔該答下我..thx

打多d怪
壓等姐係唔升lv係咁升技,升左lv就死一次等佢扣經

Originally posted by chiu1992 at 2006-3-26 20:19:
霹靂真氣:加金系攻擊力
寒冰真氣:加水系攻擊力
紫霞真氣:加火系攻擊力

↑如果唔學呢3招,,,咁個個系既技d攻擊力會唔會低左

一定會低小小

Originally posted by HermesParis at 2006-3-26 20:46:

但係我想你比d意見呀........求下你啦=w=

因為我加咁少心, 所以d內功的攻擊力自然低

反而我會加力,所用外功就勁好多

咁係唔係應該一招單人技,一招範圍技?再唔夠先加多招單人技?

你覺得夠用就得....
不過學得太多有時會比較難練技

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 迎希 at 2006-3-26 21:30:

打多d怪
壓等姐係唔升lv係咁升技,升左lv就死一次等佢扣經

一定會低小小

你覺得夠用就得....
不過學得太多有時會比較難練技

咁意思係唔係我唔學內功都得?

回復 支持 反對

d content仲多過置頂post
=.=

回復 支持 反對