查看: 3277|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

比賽結果出來了 ,, (8月23 開始進行加分)

關閉 [複製鏈接]
冠軍    :                  (加分了)
隊長名:呀怒                    + 1650
隊員1:kaho714                +1600
隊員2:倉鼠傑∼*             +1600
隊員3:MIniMobi                  +1600
隊員4:一個傻人                +1600

亞軍  :
隊長名:牙嵐123                 +1150
隊員1: pAris                       +1100
隊員2:約翰藍濃                  +1100
隊員3:[H]tonykwok1992      +1100
隊員4:devilchung                 +1000

季軍 :
隊長名:踏著屍體前進   +750
隊員1:煮麵               +700
隊員2:[H]kwongchun   +700
隊員3:阿廷                +700
隊員4:hk 君               +700

落選隊伍
隊長:@苦命小弟@      +150
隊員1:_____|<aNE*   +100
隊員2:乂牙樂乂             +100
隊員3:中田浩二              +100
隊員4:shingandwai          +100                <沒有該會員?  加不到分

隊長名:lolz           +150
隊員1:俊哥一號      +100
隊員2:俊哥二號     +100
隊員3:傻俊小棧#    +100
隊員4:俊哥1126  +100

PS :  獎勵:參與者:每人得100分
       隊長另加50分  都加進了

PS 2 : 分會在未來日子為大家加的 ^_^"  請等一下

最後,,多謝大家對這個比賽的忍耐和支持樂古活動
雖然呢次比賽搞得唔係太好
但係我地版主會吸收這次經驗
下次做得更好
多謝

[ Last edited by 牙嵐123 on 2006-8-23 at 10:06 AM ]
回復

參與都加100咁爽-.-
回復 支持 反對

點解你黎左 @o@
回復 支持 反對

我地隊都冇一個傻人- -???
回復 支持 反對

點解有比賽我唔知道ge,

下次叫埋我得唔得

win左就過癮死啦

有甘多分
回復 支持 反對

幾時再有比賽
回復 支持 反對

Originally posted by MIniMoBi at 2006-8-20 16:13:
我地隊都冇一個傻人- -???

你快d 轉頭像啦  囧rz
我驚我忍唔住去投訴你
-__-風起 個acc 俾人hack 左....
佢開過第個acc
回復 支持 反對

Originally posted by 無雙亂舞 at 2006-8-20 17:02:
幾時再有比賽

要睇下到時反應點
到時再唸唸
回復 支持 反對

Originally posted by 倉鼠傑∼* at 2006-8-20 17:21:

你快d 轉頭像啦  囧rz
我驚我忍唔住去投訴你
-__-風起 個acc 俾人hack 左....
佢開過第個acc

原黎係咁- -
個頭像不知幾正
幾養眼-.-~~~~~~~
回復 支持 反對

=_______=下次搞ga話玩4.2e@@我愈玩愈正@@
3.7d吾夠4.2e吸引我了@@一個祝融一直存錢存木吾買野-.-過左30分鐘
大約14,15lv左右-.-中路可以叫9隊野直攻過去-.-正牙@@(條件:次次都尾刀-.-)
回復 支持 反對