打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
今次活動我又得到了不少東西!

下次努力!
回復 支持 反對

唉 - -" 俾人煩死 .. SORRY .. 今次活動失敗係我既錯 ..

係我無講清楚個 LV RANGE .. 所以依家重申一次 !!

大家升到去 40 CB 就停啦 !!!

下次活動 .. 會根據各 Clan mates 既進度而訂 ..
回復 支持 反對

I wanna join!
But I don't know can I join
Mage is only 27
CV level only 18
Def:1
Nakuz 名 :                Bestkingchan
將會申請的AC名 :      Edwin 32457
聯絡方法 :                edwinslchan@hotmail.com <--- MSN

Hope I can join

回復 支持 反對

你個名 .. 12 個字咋 .. 邊度有咁長牙- -"
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-11-25 19:33 發表
你個名 .. 12 個字咋 .. 邊度有咁長牙- -"

sorry, wrong typing, corrected, Can i Join then pls?
回復 支持 反對

唔得 .. 一定要有 FF 字頭 .. 睇下第一個PO先啦 ..
回復 支持 反對

Do you mean the account name?
回復 支持 反對

原帖由 Bestkingchan 於 25/11/2006 08:02 PM 發表
Do you mean the account name?

係呀~!!!!

統一左個a/c名!!!!
回復 支持 反對

Eh..I wana leave...too lazy to train a pure:lol

I might come back when I hav higher cb

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-11-25 19:09 發表
唉 - -" 俾人煩死 .. SORRY .. 今次活動失敗係我既錯 ..

係我無講清楚個 LV RANGE .. 所以依家重申一次 !!

大家升到去 40 CB 就停啦 !!!

下次活動 .. 會根據各 Clan mates 既進度而訂 ..

好...我宜家都37 -..- 都係我搞破壞先搞成咁...
回復 支持 反對