打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
- -"*SIGH* .. 岩岩開始無耐 .. 第一個打擊 ..

你 TRAIN 開頭 .. 好似我地咁都悶架 .. 但係我地都仲有繼續玩啦 ..

開始覺得 .. 開CLAN .. 真係好辛苦 .. 平時講就講得好易 ..

但係原來一認真起黎 .. 真係唔少野 .. 要做好多野 ..

個 LEADER 低LV過D MEMBER .. 係唔係好樣衰牙你話 ..

唉 .. 做聯絡牙各方面都好難 .. 好似今日咁 .. 明明 SET 好左 25CB ..

但係有D去到 30牙 36都有 .. 搞到今日好亂 .. 原來有得去都無 ,,
回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 2006-11-25 14:04 發表
有冇人可以比一把addy scimmy 我呀?...

我知道燎原火有20 把addy 刀and 好似10 把addy 2h.........
遲d可能仲有多d..問佢協助la
見係mates, 佢會免費贈送比你ga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
今次我誤會左lv~ 認為25lv 係個下限, 唔係exactly 25lv.............
我都有諗過唔受高過25lv ga la.....問下Ff S Mouse 意見, 佢話唔會阻攔我...

我已經40lv , 但我諗下次唔會黎到ga la..........
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
覺得今次仲未夠癮.....都叫做好快dismiss咁
p.s 老鼠, 快d 升到40lv 替我幫 ff 手,kill 多d 人la>............

回復 支持 反對

-333-"  他D刀 .. 係我架 -0- " 我俾ADDY他整既 .. FF .. 我真係好想佢強 ..

自問好多野都做足 .. 但係原來 .. 睇黎我係 LEADER 仲係一個新手 ..

但係我相信 .. 經過時間既冼煉 .. 我會做得更好 .. 希望大家多多支持 !!
回復 支持 反對

d lv 好難升 , 無左 def 好辛苦 = =v

成日睇住條血仔 ...........
回復 支持 反對

唔知點解 .. 覺得火火好似傻下傻下咁xDD'' 企係到唔郁既- -"
回復 支持 反對

我想問呢...str pure str過40打咩升呀?
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 26/11/2006 11:12 AM 發表
唔知點解 .. 覺得火火好似傻下傻下咁xDD'' 企係到唔郁既- -"

都無人比我打 = =v

你呀~你呀~你自己都過25 la ~~~ 唔好話人~~~得我一個係最正常剛剛 25lv !!!!
回復 支持 反對

我原來都諗住死喇死喇 .. 因為個陣我升好哂發覺自己都 27COMBAT - -"

跟住後尾去 PKIN 又升多 1LV .. 我諗住 LEADER 高D 唔緊要啦 ..

點知仲有人高過我咁多 -0-"
回復 支持 反對

-..- 我錯...我諗住過左25就ok
回復 支持 反對

o.. the acc need to have ff ga? ok i will make 1 soon
回復 支持 反對