打印 上一主題 下一主題
收起左側

比賽時間商議貼[For T.7 VS sbs專用]

關閉 [複製鏈接]

回復 #30 Nick2000 的帖子

我駛鬼有心走- -你地比服部狂殺,我做咩要走..我只係輕佐機- -"
回復 支持 反對

服 好勁咩
佢唔係汁佢你2個人d裝 佢會有咁勁
如果係我 我都得啦
回復 支持 反對

我想問斷線/中離的人一句
是否用hamachi連入並加人他人的場
而主控端即CUT掉hamachi導致在遊戲中+在hamach的人全部彈機

如是者
可不加入主控端的hamach.直接使用lancraft進入場地

開始比賽是雙方人數不全
是否重賽請給予我的理由
否則兩隊皆視作棄權

但據說少人一方是同意繼續比賽
但有多人無端cut線
要再証實
回復 支持 反對

原帖由 hkopenc045507 於 2006-12-1 13:11 發表
我想問斷線/中離的人一句
是否用hamachi連入並加人他人的場
而主控端即CUT掉hamachi導致在遊戲中+在hamach的人全部彈機

如是者
可不加入主控端的hamach.直接使用lancraft進入場地

開始比賽是雙方人數不 ...

係ar,我係t.7第二個cut線果時,冇lala ee不捨地離開
回復 支持 反對

12月5號收不到重賽的理由
則判Nick2000 那一隊勝出

並對所有中離人士作出懲罰
(會使用w3master)
回復 支持 反對

原帖由 hkopenc045507 於 2006-12-1 23:32 發表
12月5號收不到重賽的理由
則判Nick2000 那一隊勝出

並對所有中離人士作出懲罰
(會使用w3master)

唔係ar =.=
我比they cut線時我都 cut左 我都要懲罰?你cc
我冇按到就 ee不捨地離開
回復 支持 反對

佢只係10lv時走果一個,之後佢走左場主cut左,我隊所有人慢慢一個個cut

而版主你比mail話比我知

發送到: 小天
時間: 2006-11-28 19:24
內容: 原始短消息: 信長比賽(T7 VS sbs隊問題)

QUOTE:
如果對方係指定lv15-20lv影相,而個個都係7-10lv影有沒問題(ps:覺得佢地係10lv打後開全圖,得一個沒)??
而且對方sbs隊洗版+有意挑起罵戰
而且不服版主重賽要求

我想問完場時是幾lv?
如完場時為15lv-20lv時就要影 <-----呢句係版主話既既

咁我想問sbs比相出黎證明你地沒外掛啦,呢個係我地重賽既原因
睇返rp,你地的確係多次大約知服仔係邊,而有幾次係扮晒野企係度比服仔殺,佢地跟本沒走(正常人明知自己沒血點會打cp,因為服仔隱身會追到佢地,所以佢地唔想比人話外掛而企定定比人殺,扮晒野沒外掛咁)

仲有大會話             *比賽時須用樂古帳號為遊戲名稱,否則取消參賽資格。
                            *請每位玩家在比賽中期(即15等 至 20等時)影一張相作清白證明。<---我想問佢地交相有15-20lv咩,有得一個囉,其他人呢??心有鬼??因為開全圖而故意唔跟從大會指示呢??  何謂叫15-20lv影相呢,你地咁做我1lv影都得啦,之後出去window開全圖都得啦

請版主定奪,再請版主重睇rp~~~

回復 支持 反對

回復 #37 小天 的帖子

你冇野ar =.=
你殺到人,話人扮晒野
殺唔到話人全圖
咩都你講晒la
回復 支持 反對

現在3位負責人一致通過
你們先前的比賽作廢
你可以選擇重賽
並在12月5號前交回所有rp及相片(請記得要在15-20lv時影)
rp只需隊長save並放在置頂

如12月5號收不到兩隊的rp及相片
則全部當棄權論
回復 支持 反對

wow
真係好狗low
唔夠打就要重賽無論我地點你地都要重到win到為止ga la
開左全圖都比你殺la???仲要話我地扮野

咁我想問sbs比相出黎證明你地沒外掛啦,呢個係我地重賽既原因

係咁15lv影完相先開都得嫁
你要賴一定有得賴
影相根本就唔可以防止全圖
加上15lv果時我地比服狂殺,,我地開全圖???
好一個唔夠我地打就要re low

比你地win到又點姐
係賴死唔認輸我地都無引la

回復 支持 反對