收起左側

拳術討論區

原帖由 來去無蹤KY~ 於 2007-7-17 13:44 發表
照版主大大所說,冇加力同敏?
那真係幾似法c,因為法c佢只會加心眽,體質. (右因為佢冇加力或敏,玩咩武都唔會哂d 屬性點)
大多數拳手都會加力,100以上,樓主這樣說的話,同法c差不多吧...

回:來去無蹤,你好!!

你所說是"對"的,原全正確。

我是百搭型,鐘意玩"拳"換力鞋,用攻武/攻護。

玩"暗"時,用敏鞋,用攻武/攻護 OR 擊武/擊護。

我的配點同法師一樣,相差無幾。

由於..怪物對屬性防是極之低,近乎無。
故此一定外內一同互出互用,令清怪速度加快。

52Lv 怪 落破.JPG (162.22 KB, 下載次數: 4)

52Lv 怪 落破.JPG

52Lv 怪 第一hit 過半血.JPG (163.25 KB, 下載次數: 1)

52Lv 怪 第一hit 過半血.JPG

52Lv 怪 第二hit 死左.JPG (155.04 KB, 下載次數: 4)

52Lv 怪 第二hit 死左.JPG
回復 支持 反對

回復 #242 明智傑 的帖子

明少又係到哂野了
明少d字都好型下
回復 支持 反對

咁如果我唔想洗點玩拳法既話3力2體1心一路點點到夠心用就停3力3體好5好?

我玩埋小小法係因為拳d單體技唔夠所以想+雷系3技

拳我只要如封野球同分根..因為闖少打唔得遠,,摧心又冇乜用

咁樣好唔好呢??

我之前已玩過好多武器,,不過刀就唔夠血,,弓就廢既,,暗就扛怪難同又係冇血

劍ok架,,不過又第一招廢大技,,法c又唔係好夠攻,,所以我想玩拳法

因為拳有2大技易打怪,,又可暈,,攻又唔係太低,,血又同劍差唔多,,所以我玩拳,,+埋法pk時仲勁xd

唔知我又講得岩唔岩呢??
回復 支持 反對

唔小心發多左一次添=口=

唔該幫幫手剷左佢~
回復 支持 反對

原帖由 iNOnAt_0iC 於 30-7-2007 22:50 發表
咁如果我唔想洗點玩拳法既話3力2體1心一路點點到夠心用就停3力3體好5好?

我玩埋小小法係因為拳d單體技唔夠所以想+雷系3技

拳我只要如封野球同分根..因為闖少打唔得遠,,摧心又冇乜用

咁樣好唔好呢??

...

如果你只係想玩埋金3就唔駛加咁多心la 金3都係要黎暈人 唔係要黎打人
回復 支持 反對

我既意思係金系3技全部

因為天雷高攻又型,,風雷又可當遠程闖少用,,真氣又可以+攻
回復 支持 反對

原帖由 iNOnAt_0iC 於 31-7-2007 20:33 發表
我既意思係金系3技全部

因為天雷高攻又型,,風雷又可當遠程闖少用,,真氣又可以+攻

睇你到底想主玩法定拳 主玩邊樣 就加咩點 如果3力2睇一心咁加會樣樣都唔掂 =.=
回復 支持 反對

其實少林個人認為好用過野球....特別係對法c黎講

風雷唔係唔好...但暈率好明顥低過少林好多...

同人pk,如果佢出水3...我又出水3...然後裝暗器用白馬退後

一解冰就衝前用少林...

水3=冇用

金3暈人機率就差dd....

所以法c修拳技少林好d///
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 #242 明智傑 的帖子

你46lv打52lv怪-防仲要打2下 你點樣升lv呀 仲有打幫戰 開紅 打江湖 邊會夠人玩呢 你去嵩山升lv打得禁慢有鬼人組你升咩 升得慢都算喇 仲要晒mp 
回復 支持 反對