暗術討論區

原帖由 VeKo 於 2007-3-20 07:59 發表

學紅連既用處???七月已經把他打下去了,範圍大佢好多@+@∼

回番上面果位。

真係要有真七月先好去打肥仔,我Lv34,11層七月
1094攻擊力,都要5-6下先殺到一隻.......

為何,我會說要學"火3"紅連呢??
原因是他無沒有抗內功屬性,等於加快你打怪的速度。

本人,不是全敏,只係得 300攻 唔夠,
但用七月(9層) + 紅連(12層),不用超過4下完事。
還有出完七月會有停頓秒要等,咁不如加多下"火3紅連"好啦!

這是個人的玩法,還是用回自己的想法去玩才是樂趣。
回復 支持 反對

回復 #40 yeah_yeah34 的帖子

終於有高手,提供意見了。

我幫佢整理一下,讓大家容易D看清楚各點:

建議配點全敏(如果唔想第時後悔洗點ge話)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
當你高左lv之後你係無可能繼續用7月大範圍打怪升lv....
除非你4x幾lv都仲係想打莫1升,5x lv仲係打嵩山升ge話...........
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
58lv山趙要5x25血.....
你要點打~"~出破魂+白馬

都要用49lv暗+5*50,51lv手*50,22敏鞋,
全敏+暗30,
+多個+20敏ge面(紫蝶,金蟬)先殺到.....

當然係指無用到哈毛2層,爆符......
如果唔係ge話,無d咁ge eq又無面具..
用心驚都得45+5*48暗(116攻)45手*51+哈毛+破云都得..........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7月真唔真無所謂....

白馬同破云一定要完....唔係都好難以後ge升lv歷程...
至於壓等方面<--絕對唔建議,
4x lv升一個lv絕對有幾百m技點....到時咩都升到la....

我完全無壓過,而家都30防30暗....

48升49已經將強化升到26lv....壓黎做咩..
快快手升lv仲好...

係隻game入面lv係大晒.....有lv何愁無技呢.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
人地同你一樣都係22lv,佢壓一個月都係22lv,
你升一個月3x lv..你點都p win佢la,
除非佢係法c,又或佢用緊全身勁eq......
如果唔係我都好難信會p輸...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
你壓等為咩?!pk勁d?!pk勁升lv咪仲好,想壓等升組合強化?!
你知人地沖eq心得?!
唔用多福沖+9?佢會唔會話你知....
升強化都仲無問題<--完全講運,你唔升其他雜技(打坐,護,內,血)你40lv前都一定30強化lA...
至多咪少幾lv防少幾lv暗.....

等你升到49...你呢3樣都一定有30ge...<--唔壓等....因為我其他個d技能全部都15-18..
先拖慢左我升強化...

你升完強化買d手套番黎強都搵到錢la..係慢d,但有保障..唔似組合,爆左就咩都無.....
要玩組合都要有本錢至得ga....強化就唔同..d石打怪升lv可以打到,
手套一隻又唔係貴,又會爆....

ps: ...再次多謝,你位暗高手的意見,樂古的朋友有福了,多了一個參考個案...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

感覺上,你們都好想打高LV怪,但個人覺得如果打的怪高自己5-7級和用七月打,升LV都好快.
通常打的怪有 100-120的技點都好好.大家不防試下.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我e+15lv暗
20心
40血
61敏
e+全敏緊--
回復 支持 反對

我32lv 754~804攻...10層白馬同七月算唔算低ar>~<"
回復 支持 反對

想問下d高手,打低lv怪升快定打同lv怪升得快呢???
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我想問下暗pk勁唔勁ga,我平時見d暗好似唔係幾夠打
回復 支持 反對