法師討論區

大粒麦怎么在这???
我的技能一个2层也没有,呜~~~
回復 支持 反對

不用灰心   你到11升12是最辛苦
現在1層升2層不是很難的
對了 不用加敏也可以 因為暗技主要扣怪d護就可以好易打
回復 支持 反對

哦~~~
THANK~~
回復 支持 反對

原帖由 goodman28 於 2007-2-25 10:21 發表
哦~~~
THANK~~

你現在還是14lv嗎
你在壓等!? 如果法c要壓等的話
我認為到22lv較好...因為可以打一些沒輕功也可以拉打既怪
我建議打
斧僵
奉命到龍門石窟搜索的兵隊長,同樣被樹精入侵,但實力比劍僵士兵更勝一籌。
等級攻擊模式特殊攻擊出沒地圖
32近攻龍門石窟入口
掉落物品
[蒸餃][金創藥][何首烏][麒麟香木][太乙三才陣][金剛石][風雲令][精武護腕]

這個不但是近攻 而且行得慢 你行到最遠打佢 基本上佢打吾到你!!!!又有裝拎 150技點!!!!
法師也應多加修練火真氣 金鐘 吐納
其實16-17lv都可以壓 都是打:
催命鬼
就算以符咒也鎮壓不了他的活動,身體需然僵硬但仍能攻擊路人。
等級攻擊模式特殊攻擊出沒地圖
26近攻/主動吸血秦始皇陵密室
掉落物品
[肉包][蒸餃][蘭花][何首烏][藍寶石][乳白石][虎皮][剛鐵][快意石][長壽石][吸生石][絲綢護腕][絲綢鬥蓬]

打呢d不但可以賺錢 而且可以拎日後壓等後的裝備
希望幫到你^^
法c只要多加修練各種的真氣 就可以很強的了 努力^^
回復 支持 反對

我現在21級,風雷4層,紅蓮和紫霞真氣3層,七月流火2層(很低阿)
以後要多多練技^^

[ 本帖最後由  於 2007-3-5 20:37 編輯 ]
回復 支持 反對

想問全心好唔好?我依家全心
回復 支持 反對

全心攻擊力最高!!,
回復 支持 反對

但是很快被怪打死....
回復 支持 反對

我是4心2體的法c,22lv,用金中166防(很低= =")我同一個暗打,佢3xx防5xx攻,7層7月打我,我都係7層紅蓮打佢,我win,4心2體好好好!!!
回復 支持 反對

講講我心得,我係42 lv150心全血法師黎
我12層火3,2野殺活屍
講d野你地知,+心係扣怪既護扣得多
同埋法師同其他人pk(唔計法師打法師)人地用唔用金鐘,你都係打佢一樣血
姐係,佢用左金鐘,你用火3打佢,扣100血,之後,佢唔用金鐘,你再用火3打佢,都係扣100血,唔會多都唔會少。
回復 支持 反對