查看: 19077|回復: 8
收起左側

精彩Replay/圖片收集區

關閉 [複製鏈接]
如會員能夠提供精彩的Replay/圖片
將會每個Replay/圖片加二分
回覆形式如下
謝絕一切回覆非提供Replay/圖片,如犯者扣三分

台中區魔獸真三國總冠軍賽
八強戰
http://summerblue.myweb.hinet.net/8.rar
四強戰
http://summerblue.myweb.hinet.net/4.rar
冠軍爭奪戰
http://summerblue.myweb.hinet.net/1.rar
季殿軍爭奪戰
http://summerblue.myweb.hinet.net/3.rar

回復

大家睇下點

download去c > pr file > warcraftiii > replay

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
倉鼠傑∼* + 2 一次吹起,一次星落,落點,時間準

查看全部評分

回復 支持 反對

你想講咩啊
唔明喎

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
倉鼠傑∼* -3 非提供Replay/圖片

查看全部評分

回復 支持 反對

蜀國自動門    勁!!

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
倉鼠傑∼* + 1 連帖-1but有Replay +2

查看全部評分

回復 支持 反對

kk vs ltns
台灣人打香港人
著名既sango kk
運用左蜀國初期連技既好處
飛下   忠中    祝上    關魏中下(中下!?)
無錯 係中下
關魏幫手係中下幫殺
關就拉cp  魏就去中壓低c ma lv
魏就有時上去俾水祝
下曹因就好慘   當過左去蜀到撐線
魏關飛就會連技秒一個  而下就無得肥
而中c ma都係一樣  本身忠都可以壓c 馬  加上關魏就事半功倍
到了晚上中就有危險了...
祝係上咪唔夠打!?
一定
但人地得上路肥
我地就中+下肥
如果換轉曹因上
因肥左
但一樣易秒
蜀既魏同關咪無咩錢+經驗?
不是
關就拉cpd錢普普通通+有exp
而魏就當祝番去時  佢隻老虎就幫胃cp
祝有錢    魏有exp
而魏就大絕cp
有錢
幾好的陣容
但好睇關魏飛既默契
祝既團戰意識

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
倉鼠傑∼* + 3 精彩Replay+解釋詳盡 [我一開頭睇到. ...

查看全部評分

回復 支持 反對

呢場玩張遼唔係好好== 睇下

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
倉鼠傑∼* + 4 冇時間睇住-_-"

查看全部評分

回復 支持 反對

這個.......無記錯係蝦對面唔合作.....我係孟獲,依場玩得勁弱智....個月英好勁!
-ar,蜀:孟獲,月英,徐遮,龐統,小淵
魏:張遼,魏延,張飛,典偉,張郃

開始比人壓到傻.....最後竟然??!!(無人中離)

評分

倉鼠傑∼* + 2 活動,居然冇人中離,真有趣

查看全部評分

回復 支持 反對

yo
我隻月英a0a
打得唔錯0.0

評分

倉鼠傑∼* + 2 活動+2 分xD

查看全部評分

回復 支持 反對

兩場超肥關........關公太惡啦.....

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
倉鼠傑∼* + 4 活動 - +4 囧

查看全部評分

回復 支持 反對