打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說 : 我班的某個男生
對情人說的話 : 你知唔知我中2左你好耐!? 就兩年喇...我都只係可以遠遠咁望住你...但願有一日你會發現我.....
回復 支持 反對

喜歡上妳    是我的錯嗎?
忘記不了妳   是我的錯嗎?
但係我真係鐘意左妳
可能妳覺得依d都係假 或者唔鐘意我
我諗你會知我既qooza 同埋msn果d野都係講妳既
多少往事sweet在心頭
我係掛住妳牙
但係可以做d咩?
喜歡妳  真係令我好幸福
係學校見到妳笑
我都笑埋一份
我會一直默默守護著妳
回復 支持 反對

對誰說:大小姐
對情人說:我都唔知係咪仲意你.......但係我有一種奇怪的感覺.......
回復 支持 反對

對誰說 :BOBO
對情人說的話 :
愛是單一的, 而我明白了愛是雙方的付出, 要容忍和接受對方的缺點愛沒有種族、國界、時間等任何元素的限制, 愛上一個人就要全心全意的對她好讓他幸福, 即使是犧牲自己的幸福和快樂。

我愛你。
回復 支持 反對

對誰說 :ElleN
對情人說的話:雖然和你分開四個月,但依然很想你。
想講一句.. Ellen我真的很喜歡你..
但願你會看到 ..我愛你 ...
雖然不知還會想你多少日子 .. 但我害怕會忘掉你 ..
希望再有機會要你一次Goodbye kiSS ..=]
肥婆=]
回復 支持 反對

對誰說 :+敏
對情人說: 幻想緊靠在你身邊...但怎麼去實踐?只可說我愛你...
回復 支持 反對

對誰說 :佩玲
對情人說的話 :閒話唔多講 ""我鐘意你啊"",送首歌比你 伊藤由奈-Tender is the Night
回復 支持 反對

對誰說 :麥雪雯
對情人說的話 :我會等待你回到我身邊;
如我反言;不得好死;食飯食死;行路比車車死;比雷擘死;比火燒燒死;水浸死
我係愛你1個
我唔會變心
我就要俾你見到我;我係唔會變心的男仔
回復 支持 反對

對誰說 :  晴
無論你是否還愛我 我都會等待你 只愛你一個!
希望你以後生活會開心   
永遠做你的守護神~
很希望你能夠留意我一直以來對你的付出!!!!!!!!
回復 支持 反對

對誰說 :Music婷
對情人說的話 :其實自從調左位之後
                            我就一直比你的樣子、舉動深深吸引住
                            直到依家雖然你現在的位置不在以前那麼近
                            但是,我直到現在都係好似以前咁
                            咁鐘意你
                            i l0ve you forever
                     你鐘意我嗎!?.
回復 支持 反對