查看: 89898|回復: 77
打印 上一主題 下一主題
收起左側

復活節比賽紀錄檔專區 - 最後更新完成

賽程表 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2868003
分組名單 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2864456

本人誠邀各位發表 紀錄檔的介紹文章

被挑選的 紀錄檔介紹文章 的作者將獲加二十分 , 請大家踴躍參與。

綠亞比賽第一輪:
 GA 2
 GA 4
 GA 6
 GA 8

綠亞比賽第二輪:
   GA 5-2 vs 6-1
   GA 7-2 vs 8-2

綠亞比賽第三輪:
GA 1-1 vs 4-1
GA 6-1 vs 8-2 [推介]

綠亞比賽第四輪 :
冠軍戰
GA 4-1 vs 6-1 (1)
GA 4-1 vs 6-1 (2)
GA 4-1 vs 6-1 (3)
季軍戰
GA 1-1 vs 8-2 (1)
GA 1-1 vs 8-2 (2)

城堡兵比賽第一輪:
 CB 1 (1)
 CB 1 (2)
 CB 2 (1)
   CB 1 vs 2-1 (1)
   CB 1 vs 2-1 (2)
   CB 1 vs 2-2 (1)
   CB 1 vs 2-2 (2)
   CB 3 (1)
   CB 4 (1)

城堡兵比賽第二輪:
   CB 1 vs 2 (1)
   CB 1 vs 2 (2) [推介]
   CB 1 vs 2 (3)
   CB 3 vs 4 (1)
   CB 3 vs 4 (2)
   CB 3 vs 4 (3)

進化論比賽第一輪:
   Evo 1 下載
   Evo 2
 Evo 3
 Evo 4
 Evo 5
 Evo 6
   Evo 7

進化論比賽第二輪:
   Evo 1 vs 2
   Evo 3 vs 4
   Evo 5 vs 6
   Evo 5 vs 7

進化論比賽第三輪:
   Evo 1&2 vs 3&4 [推介]
   Evo 3&4 vs 7     

進化論比賽第四輪:
Evo 總決賽

回復

原帖由 陽光Hi-C 於 2007-4-3 23:30 發表
本人誠邀各位發表講波文章(小弟無打開綠亞 , 唔知叫乜好)

被挑選的文章作者將獲加二十分 , 請大家踴躍參與。

1. GA 4

2. GA 8

頭2場我既- -v
1. GA 4
匈奴果度一開bad start,搵唔到4羊,所以29+2 17分45先上到城,雙方到城後,只是輕微亂下對方,而在28分鐘,馬ar成功推堡啦,匈奴的車車撞極都唔爆,再加上馬ar一隊的擾亂,經濟冇晒,只可gg

2. GA 8
馬ar對馬ar,1p一開始俾人推堡的,好彩守得住,而雙方的econ好差,好彩之後1p爆econ算快,在對手家中推堡後,再帝埋對手棄了

想問問這些比賽可偷野的嗎?
回復 支持 反對

原帖由 『玩』” 於 2007-4-4 11:29 發表

頭2場我既- -v
1. GA 4
匈奴果度一開bad start,搵唔到4羊,所以29+2 17分45先上到城,雙方到城後,只是輕微亂下對方,而在28分鐘,馬ar成功推堡啦,匈奴的車車撞極都唔爆,再加上馬ar一隊的擾亂,經濟冇晒,只可gg
...

是不允許的 , 但若果被偷者不上訴的話 , 便不會作出懲罰處理。
回復 支持 反對

不是只不能偷羊咩???豬都唔可以?
回復 支持 反對

搵唔到羊唔=俾人偷羊
    自己既羊俾人偷先叫偷=]
回復 支持 反對

原帖由 早晨午安 於 2007-4-4 14:48 發表
不是只不能偷羊咩???豬都唔可以?

偷豬可以
回復 支持 反對

邊個打邊個
有無人知
回復 支持 反對

GA8 的賽事超精彩
回復 支持 反對

ga4 3p(匈奴)L vs 5p(馬ar)w

3p上城前d經混亂了 上城差不多18先到  但他是先攻 馬去到人家 沒地方下手 自己家d經又沒爆
後來馬ar後攻 佢之後冇再打人 屋企用馬守人5pD弓 結果守不住了  軍同經都衰 再來馬ar起佢堡
之後一敗塗地 石又探不了 一直都係得3tc 接著強行死兵都對不下堡

結局_比人屠村g

ga8 1p(W) vs 2p(L) 都是馬ar

2個都好快上城 2p 15:54上城去佢家落堡 1p也起堡 2p快起一D 殺了4個村 而且封到佢木同金  但是佢竟然不出
弓搞 係度生炸藥想爆破1p座堡 超傷經 1p無比人殺過村 有石起多座堡 30min 2p仲係冇咩弓兵而且堡比1p的bk撞下了
之後比1p出弓了D村民 sm下去到佢上帝 2p就gg了 1p看來29 game over都係得3個tc
回復 支持 反對

原帖由 手下的上司 於 2007-4-4 21:04 發表
ga4 3p(匈奴)L vs 5p(馬ar)w

3p上城前d經混亂了 上城差不多18先到  但他是先攻 馬去到人家 沒地方下手 自己家d經又沒爆
後來馬ar後攻 佢之後冇再打人 屋企用馬守人5pD弓 結果守不住了  軍同經都衰 再來馬 ...

樂古d比賽你想有幾神 11~
同埋GA8-1 是神人來的 ...因為... 11

[ 本帖最後由  於 2007-4-4 22:23 編輯 ]
回復 支持 反對