收起左側

[原創心德][3.7D]刀槍不入一張遼

關閉 [複製鏈接]
三國其實好注重teamwork...張了唔係做一個主攻ge英..如果出玄鐵劍會無左血..+上正常一個game,出左玄鐵劍都好難有$出大地..

合左呢把野既時候,差唔多9-12lv。你既damage減少已經有5x%。
你已經變得好硬,同埋有殺人能力同自救能力。此時去上路cp殺老虎+熊+賊仔。
之後再走落下面打老虎,之後又番上去。賺到偷笑。

cp e一part我更加唔同意,如果你咁樣cp法,相定4v5..蜀早期ge優勢好大..如果咁ge情形..小左一個有暈ge英..比人推塔推到

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
倉鼠傑∼* + 6 熱心討論

查看全部評分

回復 支持 反對

如果可以咁有錢既話
黃忠七星+月下都秒殺你呢隻刀槍不入一張遼啦

回復 支持 反對

回復 #12 香草 的帖子

:lol 奇人奇技
回復 支持 反對

原帖由 ∼俊仔∼ 於 9-9-2007 22:48 發表
三國其實好注重teamwork...張了唔係做一個主攻ge英..如果出玄鐵劍會無左血..+上正常一個game,出左玄鐵劍都好難有$出大地..

合左呢把野既時候,差唔多9-12lv。你既damage減少已經有5x%。
你已經變得好硬,同埋有殺人能力同自救能力。此時去上路cp殺老虎+熊+賊仔。
之後再走落下面打老虎,之後又番上去。賺到偷笑。

cp e一part我更加唔同意,如果你咁樣cp法,相定4v5..蜀早期ge優勢好大..如果咁ge情形..小左一個有暈ge英..比人推塔推到

我唔係好同意紅字部份

擁有迅間爆發力既三國秒殺英都係魏國

所以張遼出玄鐵劍其實係無乜問題

而且識執兵既張遼 有左玄鐵劍既攻防

可以長期係戰線上停流 不停執兵TK

所以要出大地斧應該唔會太耐

而且佢亦有講到CP 如果你去CP既話

出裝應該會更加快 只不過要承擔一個風險

就係我用藍左你一句字 本來蜀國已經擁有一個優勢

但而家仲要4V5 蜀國既優勢就會更加大

魏國要面對既問題就更加之多....(紙上談兵論勿插)

回復 支持 反對

原帖由 池少~ 於 18-9-2007 22:08 發表

我唔係好同意紅字部份

所以張遼出玄鐵劍其實係無乜問題

而且識執兵既張遼 有左玄鐵劍既攻防

可以長期係戰線上停流 不停執兵TK

所以要出大地斧應該唔會太耐 ...

其實了本身ge防係好足夠....極期合個巨人或者買件甲,出+血ge回報比起+甲高,
擁有迅間爆發力既三國秒殺英都係魏國<--無錯係,但唔好唔忘記最主要頂ge係典/了 e d魏國常見ge英..用4000$$合at+38,防+10 ge玄鐵,不如出雙力斧+一甲,留番d$吹下騎重好~
回復 支持 反對

原帖由 ∼俊仔∼ 於 20-9-2007 15:46 發表

其實了本身ge防係好足夠....極期合個巨人或者買件甲,出+血ge回報比起+甲高,

秒殺英雄應該在蜀國(月英關羽張飛馬岱黃忠)
回復 支持 反對

原帖由 @苦命小弟@ 於 20-9-2007 17:17 發表

秒殺英雄應該在蜀國(月英關羽張飛馬岱黃忠)

你指路人團?
回復 支持 反對

我覺得學你甘玩法.
早就被d隊友話你係"白木"了,
吾識玩了
回復 支持 反對

原帖由 ∼俊仔∼ 於 21-9-2007 17:02 發表

你指路人團?

我可以笑嗎?難到團戰還會要你所謂的秒殺英雄?你只關注後期玩秒殺的垃圾,其實由你有120攻開始攻城已經可以了,其他的用技能秒殺人吧(蜀國最強AT團戰組合是龐統,關羽,張飛,魏延,月英)(魏國最強AT團戰組合是曹操,司馬,張遼,典偉,價詡)

回復 支持 反對

原帖由 @苦命小弟@ 於 25-9-2007 19:15 發表

我可以笑嗎?難到團戰還會要你所謂的秒殺英雄?你只關注後期玩秒殺的垃圾,其實由你有120攻開始攻城已經可以了,其他的用技能秒殺人吧(蜀國最強AT團戰組合是龐統,關羽,張飛,魏延,月英)(魏國最強AT團戰組合是曹操, ...

我何 時有只關注後期玩秒殺的垃圾??請指出,另外,ar係唔出月英出竹容,魏國最強AT更可愛,你玩開法c團?大夏,牛去左邊?
回復 支持 反對