查看: 28636|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

知唔知邊隊係 [P]s team?

唔知大家有冇同佢地got5呢
未打就話人cheat 好野:handshake
之後打左10分鐘 我地7:0
佢地打打下全部m6 唔知做咩-3-"
回復

._. 咁可愛?~~佢地剛剛打..唔好怪佢地- O -
回復 支持 反對

原帖由 kingman 於 2-1-2008 13:11 發表
._. 咁可愛?~~佢地剛剛打..唔好怪佢地- O -

唔係怪佢地
不過開口唔埋口就話人cheat 咁一樣俾人個feel唔係咁好呀 @_@"
回復 支持 反對

冇出色的team
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

我地係都係第一次打match姐...
新手一名...咁你好出色咩???
又冇品又話人?(冇串人成份)
而我地係拍片team,想拍多d好片俾大家!!!
咁都叫冇出色???(雖然拍左好小片),但係唔該話人之前諗下先啦!!!
又冇品...淨係得個講字!!!
睇完淨係識話人冇出色...

回復 支持 反對

原帖由 firzen95412 於 2-1-2008 15:14 發表
我地係都係第一次打match姐...
新手一名...咁你好出色咩???
又冇品又話人?(冇串人成份)
而我地係拍片team,想拍多d好片俾大家!!!
咁都叫冇出色???(雖然拍左好小片),但係唔該話人之前諗下先啦!!!
又冇品...淨係得 ...

唔係bor
你個隊個MzJ 話你地打match好勁 一定抄我地(之前係我地ser咁講)
咁講呀~_~"

加上我地唔係話你拍片
我地係話你地打match個陣呀 未打就話人cheat @_@"
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

咁我地ps team係度道歉!!!因為我地都係第一次打match!!!
但係個個小麟仔是否你team的人???
你既態度俾佢好好多,如果真係你地team人的話,
就要處理一下你地team member既態度問題!!!
一開口就話人冇出色,咁人人都有第一次,需要慢慢探索!!!
咁即係新手唔可以係cs立足???即係代表cs只有高手沒有新手,算甚麼呢???
我地都俾人試過話cheat...佢地都係打打下走人...
咁我地都要上樂古話俾人聽???我想你地好好諗下!!!
雖然我當時唔在場,但係我都想同我既team member講公道說話!!!
你可以隨便彈我地!!!但係唔好講d"武肉"性既說話唔該!!!

同埋我想問MzJ幾時話抄你地好勁???呢度我有d唔明!!!

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

哈哈!!!你真係好笑!!
同埋觸犯版規啦!!!
12.發放色情內容 -40 分
發放色情內容 定義
主題或回覆含色情內容.
回復 支持 反對

原帖由 firzen95412 於 2-1-2008 16:55 發表
咁我地ps team係度道歉!!!因為我地都係第一次打match!!!
但係個個小麟仔是否你team的人???
你既態度俾佢好好多,如果真係你地team人的話,
就要處理一下你地team member既態度問題!!!
一開口就話人冇出色,咁人人都 ...

唔好意思
打錯
係MzJ係我地個ser話你地team個L好勁 match一定炒我地 :handshake
回復 支持 反對