收起左側

[綜合討論] 交易區(所有交易在這進行)

賣ac叫Crazy嫩月
因為唔記得個身份證so改唔到pw
最好300蚊
可2價
add我msn p458thk@hotmail.com or johnisme1996@hotmail.com
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

平放ac  lv:金c爪  有3十幾個裝,12職  有圖 加我msn比你

我msn:hkopn467521@hotmail.com
回復 支持 反對

賣勁舞ac 1 事

本人現正賣勁舞AC[[bao_36]]

ac名: `◆溺愛♂浚      
顏色/性別:  黃種人  /   男
g幣:  大約78m
經驗值: 大約79m
Story: 40%  有灰色e1
PS: 本人系溺愛團團長 而個團系勁舞公會有註冊
如果有意繼續發展此團 可以同我講=]

以下系本ac有既道具:

8個臉型:
1.小精靈
2.怕醜樣
3.好無聊呀!
4.好野!
5.狡猾的臉
6.卡通哭臉
7.炯炯有神

2個髮型:
1.rock髮型(紫)
2.Rock造型(銀白)

12件上衣:
1.藍色風暴套裝上衣
2.Bulrush套裝
3.新款上衣
4.風之子套裝上衣
5.星光大道套裝
6.太平坤士套裝
7.髮型師套裝上衣
8.古惑仔
9.Camera T-Shirt
10.Secret套裝上衣

3件下衣:
1.夏威夷沙灘褲
2.海盜套裝
3.全黑冷酷套裝下衣

4對鞋:
1.BINI套裝
2.海盜套裝
3.人字拖
4.專業髮型師套裝鞋

1個套裝:
1.沖繩型男套裝

1個道具:
1.表情轉換卡

注意:  全部刀系永久!!!!!!!!!!!

同埋1隻寵物
1.西伯利亞雪橇犬 (暫時仲有450小時)

計晒全部道具;
臉型→27600m幣($276)
髮型→8400m幣($84)
上衣→32100m幣($321)
下衣→11610m幣($116.1)
鞋→9420m幣($94.2)
套裝→8400m幣($84)
寵物→7200m幣($72)
總共=104730m幣($1047.3)

而+以超抵超平價發售
價錢: 16600m幣(1張128+1張38)-19600m幣(1張128+1張68) 不等  
ps:價錢可以傾  不過底線系16600m幣

交易方法: 面交/msn交易
ps:如果吾信我的;我可以比電話(;
面交: 地點為(旺角港鐵站/銅鑼灣港鐵站/觀塘港鐵站)
ps:未必系以上3個 不過其他地方可能要+車馬費
msn: 先比1張點數卡,ok左就比帳號
之後比第2張就會比埋pw

聯絡方法:
msn: syl_chun719@hotmail.com
有意的就+我msn慢慢傾
ps:有意既可以問我拎相睇ac裡面既野確定(;
本人認真交易,無聊路過挽野滴就免釕!

拍謝=]

回復 支持 反對

百變online ac:

名:  

*個名係無字的,空白一格!

金師爪,2120000exp,有22個職,(得野鬥士無),雪精靈都有,勁多點裝,最新的雪精靈專用裝都有,勁多裝啦,5個勁令的造型,紅利有900!勁多武器,鹿車都有!有公會!

戰績殺左10000m個,死左6000次!

有相~

加msn:akikohau@hotmail.com
回復 支持 反對

放有{〔雅典神盾〕} ac
有105個點裝12個G裝
紅利:2000機
人物:18個
msn:bensuen_25_95@hot. . .
手電:6 6 7 6 6 2 1 9
一定冇人有e個ac 得我一個 <唔使怕
有品ac 冇比人唱
想快D放 真係好等錢用
可以用PSP換 >.<
回復 支持 反對

放ac  人物: 劍士  忍者  小人神    妝備: 東牙青龍   籃球鞋(藍)  魔仗          可換密碼   有1100w   荃灣交易     $100 有意講低自己的msn/手機
回復 支持 反對

http://one.xthost.info/42542452/%2326152%3b%2326429%3b%2320884%3b%2339690%3b56%2326429%3b5%2326482%3b.bmp
吾睇你蝕底XD
玩左一年既AC..高手別插/口\..有意就ADD我喇
可面交/電交
呃錢就未搞我= ="
回復 支持 反對

訂購造型
想找人幫我整一個造型
可以的話
請add 我msn
sam19910403@hotmail.com
回復 支持 反對

放港版金虎爪AC一個~可以改Beanfun+百變密碼~俾埋E-MAIL+改密碼問題
資料如下:職業全部有哂(得操魂者冇)
             裝備60幾件(其中幾件裝左魔力卡)
             (其中最勁就係病魔變細)(有一件紫槃珠)
             SKIN4個(2個寵物小精靈),1個商店SKIN,1個18+女仔SKIN)
             紅利1462點

價錢:大約200-300蚊~(如果你來我個到~不議成交價180蚊)
交易方法:面交(香港區)

有意買呢個AC的人可以:SMS/打俾我(65797349)(唔接133)
                                 係** PM我

【SKIN】

【職業】

【裝備】

回復 支持 反對