打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] Evolution Silent fix 3,4

原帖由 SX929 於 10-3-2008 03:58 發表
100木50石購買一隻800血的運輸船@@?

呢個最岩玩織田, 真係死左都唔知咩事;P
回復 支持 反對

織田復活戰lol?
回復 支持 反對

價錢可以貴D = =咁樣可以加強織田同威威GE特性MA - -(埋塔即死)
回復 支持 反對

我諗倒個新功能, 睇你地認為可唔可行,

Base Auto Defencer (基地自動防護者)

格價若 120 木 ~ 200木 左右

功能是在自己基地建立 30 ~ 40 隻 阿魯灰狼 (此單位對部分單位有不同加成, 沒記錯日武好似加 22), 如圖

這個功能可以無限次使用, 但有一些附帶條件, 就是每隔 15 秒 ~ 20 秒 才使用一次,

使用時所有基地內的 狼會被殺掉, 即是, 基地無論如何也只有 30 ~ 40 隻狼守護。

你可能會問, 這個功能用在什麼時候 ?

被圍攻的時候, 用狼跟你的軍事部隊在基地前後圍住黎打,

空城的時候可以用黎守城。

灰狼 20 攻
遠程裝甲 2
對遠程弓兵 2 加成

大家覺得怎樣 ?

回復 支持 反對

d 狼可唔可以出城 去攻人架?
只係可以留祗守城?

我見圖 d狼係白色, 咁姐係我控制唔到佢地??
會唔會打埋我 d兵?

回復 支持 反對

回復 50# 的帖子

會打埋自己的兵, 諗諗下我覺得也不是太好,
大家有沒有其他更好的意見, 否則那個位置會暫時封閉
回復 支持 反對

有建議..可否用木買低血木牆..一下ko個d..用黎頂一頂時間回防@@
回復 支持 反對

若發現在遊戲中, 偵測到錯誤, 並顯示出信息, 請你必須將信息上顯示的錯誤碼寫下來, 並在這內發表
*報告錯誤請列明什版本

P.S. 2,01 為緊急版本, 但內容為 2,1 的更新內容
回復 支持 反對

有野想講...不如ffa 轉玩法...好似冰堡咁..愈多kill愈勁... 依家ge   ffa  個個係度等...一場閒閒地1 ~2小時...悶到死... 如果改好愈多kill愈勁 咁 ffa 會快d完+上好玩好多~起碼個個唔會係度等..好無聊
回復 支持 反對

回復 55# 的帖子

那你認為 1400 kills 後不能買 mode lv 2 好定係 1400 kills 後買左 1500 kills 先 120 血咁升 ?
回復 支持 反對