打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 『職業』 討論區

回復 19# 的帖子

裝備丑係點跟裝備點特別係力要跟裝點跟住點力同敏,要睇你自己想加咩加智/敏!要睇你打怪痛唔痛/中唔中!唔中加敏中又唔痛就加智la!

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
+細細粒+ + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

30級騎士去邊升好?
得廢裝咋..

回復 支持 反對

我想問如果想升騎士既話升跳騎好定爆騎好!
同埋點加點!thx
回復 支持 反對

有無人知31lv騎士用咩裝可以用耐d= ="...
打咩怪升好d...
回復 支持 反對

VICY:
你用跳騎ge初期好好升同打寶,中期因為金幣房跳完雲梯又跳唔到有一段時間,去到後期去聖地跳好好,之後通常會雙修姐係兩招技都點爆,要睇練功地方黎練,單體就幾時都有地方練,但係打怪速度會慢少少打寶機會低點,但有時可以唔洗祭師,吃水單練就ok!想點就睇你la!
lung:
你可以去買下商店裝備風神,白銀果d la!如果打怪果陣掉左騎裝咪去監lo監左好屬就用!如果你單體鞋就用風神靴,頭用蝙面,裝要選速裝,如果你跳騎咪同d附屬+防ge!穿一套打除左你有神蝙之外都係用一套會好d又平wo!你有好多本錢買風神靴10速g同10速xg蝙之外就冇野講la!@@希望幫到你地兩位la!加分呀!!仲有之前扣分個post係幫人都有分+掛!?

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

我升左咁耐都未打過騎士裝- -...."
淨係打過把劍...
回復 支持 反對

你想e個網睇下有咩騎裝合用ge打咩怪有隻怪係邊度!e個網都宥講仲有講跳騎點練lo~
http://sberry.myweb.hinet.net/

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我新手黎既.....第一次玩
我想問劍士勁唔勁架......(不過你話唔勁我都照玩)
劍士要點加點架
同埋要學咩招
如果好人的話,幫我分析埋劍士
回復 支持 反對

劍士:轉二轉d人話唔勁--
配點:2力1敏
首先將雙手劍技學到5lv(唔洗用sp的)
攻擊:聚氣3lv>>>>流云斬3lv>>>>疾風斬10lv>>>>>光速斬10lv
輔助:恐嚇3lv(學左呢招到3lv先可以學到熱血同埋團體熱血)
      熱血10lv(增加本身的攻擊力)
      團體熱血(增加隊伍中隊員全體的攻擊力)
      乘風破浪(增加移動速度)
單體騎士:31lv我諗可以打烏雅(都好多水晶同紅寶石架)
裝:蝙蝠面具,到左43lv可以著公主翼 風神靴 xlv-64lv用水晶盾 65lv可以用幽靈騎士盾(因為呢兩個盾唔會扣攻速重會加5攻速)

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

劍士用到盾嫁咩= =?
回復 支持 反對