打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (活動)2007-2008年度最受歡迎新人王 - 得獎名單公布

囧....
台灣紅到離晒譜既實力新人,係香港冇人識咁滯=.="""
回復 支持 反對

回復 21# 的帖子

係...我諗我個卓文萱被提名都冇人投-33-"...
你係咪講郭采潔-33-?
我之前都唔知有呢個人....
回復 支持 反對

原帖由 ~kwokho~ 於 19-3-2008 20:42 發表
係...我諗我個卓文萱被提名都冇人投-33-"...
你係咪講郭采潔-33-?
我之前都唔知有呢個人....

所以咪話香港既資訊極度唔流通囉-.-
唔透過網上刻意去搵其他地方既野,根本唔會知到其他地方既詳細情況
而家郭采潔係台灣真係紅得好緊要-.-
我仲記得佢唱誇年果陣仲係冇人識,搵佢唱快歌帶動氣氛,全場冇人理佢咁滯
而家......d fans多到....
佢生日果日(2月19日),佢個blog流量大到server不勝負荷,上唔到
佢上電台接受訪問(live既節目),果個電台既網上討論區,錄到每秒高達500既流量,搞到hand埋,要即時維修
只係短短既兩個幾月,就紅到咁既樣......
但係香港仲係冇乜人識囧

同埋呢.....卓文萱唔係新人黎架啦囧
嚴格黎講幸福氧氣係佢第3隻碟架啦.....
習慣之前仲有一隻,因為都ok多年前,加上又唔hit,所以好多網都冇資料
回復 支持 反對

回復 23# 的帖子

我知卓文萱唔係新人-33-"
講下o者
回復 支持 反對

原帖由 Minglun 於 19-3-2008 21:39 發表

所以咪話香港既資訊極度唔流通囉-.-
唔透過網上刻意去搵其他地方既野,根本唔會知到其他地方既詳細情況
而家郭采潔係台灣真係紅得好緊要-.-
我仲記得佢唱誇年果陣仲係冇人識,搵佢唱快歌帶動氣氛,全場冇人理佢咁滯 ...

咁又未必係香港資訊唔流通事既
正如台灣後生仔都未必個個知邊個係周柏豪,邊個係洪卓立姐
再者
未必關郭采潔係香港紅唔紅事
只係關郭采潔係樂古紅唔紅事

呢個版d人..@@
回復 支持 反對

回復 25# 的帖子

洪卓立個名係外面都幾多人知..例如:澳門等等

評分

參與人數 1樂點 +288 收起 理由
政* + 288