查看: 10275|回復: 4
收起左側

3.7熊貓人玩法(原創)

關閉 [複製鏈接]
熊貓人係力英黎  雖然有先天暴擊 但係打人唔係好痛
1技:吹火
2技:慢人
3技:暴擊
大絕:變身
一開始玩法:
ar既 2個50%回魔 自選既1個50%回魔全樹枝 夠錢再買鞋 買回魔原因係 招火用魔大 加上貓人魔少 買回魔
可以汁下兵 或姐唔洗比人壓 因為招火4級 對敏英 扣4分1到 智英多少少 幾好用嫁
點法:
先爆一技 再2技黃點 咁升 佢力英 魔唔係好夠 要升番d黃點 谷下魔 3技暴擊唔洗點住 因為前期冇用 低攻又暴得少
貓人最重要係魔 冇魔=垃圾 黃點夠5級後 先升3技 大絕加1點
基本玩法:
一開始唔好打兵 儘量a兵 等兵線壓近自己箭塔 1技 唔好亂放 lv2先開始放 放之前 放埋2技 慢人 可以扣多d
近兵堆放 可以汁埋兵 cp就唔好喇 好低攻 cp好辛苦 下路既可以拉cp
夠3550蚊就買電書 火加電書 好屈機 後期有錢可以出甲或大地斧 熊貓人有招大技 冇咁易死 一紅血就放 3隻一齊走
大技唔好亂用 必要時先用
殺人方法:
先慢技 再火 再打佢  再用電書  有自己友幫 殺人機會更大
單靠1,2技殺唔到人 所以要買電書 電書好似10智=5點黃點 所加的 有魔就放技係敵人身上 到佢淨番1半血後 先殺佢

總結:
d人玩既時侯 可能唔係咁鐘意玩 因為低攻 又冇暈技 魔少 用魔量高 成日唔夠魔 但升左黃點同買回魔後 情況會好d
貓人招慢人 可以幫到隊友殺人 加上大絕 隻暴風 有吹 輔助性唔錯

原創玩法 錯既別凸
回復

我慣左一開始買鞋 -,- 成日都比人殺@_@"唔買鞋既話 -,-""

我玩三國唔勁  但係都慣左買鞋先~"~

題外話 : 樓主你玩魔獸世界玩成點?
回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 19-3-2008 16:35 發表
我慣左一開始買鞋 -,- 成日都比人殺@_@"唔買鞋既話 -,-""

我玩三國唔勁  但係都慣左買鞋先~"~

題外話 : 樓主你玩魔獸世界玩成點?

其實買唔買都差唔多-.-
回復 支持 反對

我比較會玩火同黃點,,,+左黃點比較易尾刀tk,,,壓到入人地塔就等佢地兵黎連埋兵燒,,之後行返後你d兵未黎到你回左技架啦就用多次可以清晒a_a'''跟住就出電書,,,跟住出鞋,,後其出1甲再合1700+1400果個+魔+血,,,點方面係1,5,1,5,1,4,1,5555555522223333
回復 支持 反對

代,开长沙商品销售发票13556888980李生代,开长沙商品销售发票13556888980李生代,开长沙商品销售发票13556888980李生代,开长沙商品销售发票13556888980李生代,开长沙商品销售发票13556888980李生代,开长沙商品销售发票13556888980李生代,开长沙商品销售发票13556888980李生代,开长沙商品销售发票13556888980李生代,开长沙商品销售发票13556888980李生
回復 支持 反對