打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我好廢嗎?? 我垃圾嗎??

關閉 [複製鏈接]
原帖由 EasyWu 於 24-4-2008 20:28 發表

My id:EasyWu

我想知道你是如何得知我就是所謂的渣人?

同時

你的言論也令我頗為不滿

請你留下你的年齡數字,好讓我知道你是否只是一名終日無所事事,撩事鬥非的無聊小學生。

好!! 我欣賞你                       
回復 支持 反對

人話你廢你就真係廢????
老實講 ~ 我真係唔係幾明你講緊咩
只要你覺得你自己無錯就得
E個世界大把E D 人
如果人地講幾句
你就無唒信心既~感我反而覺得係你自己有問題 [直講~唔好怪我]

回復 支持 反對

我唔係無哂信心 係成個人down哂lo..
比喻話...
你打班際可以好似tmac咁.
黃金35秒 一口氣追番13分
本身輸波變到嬴左..
咁你會點??
唔好講你好down 唔開心 咁都嬴波個d膠野..

點都係勁hapi架啦..
但係係呢個時候 突然間輸比你個隊就插你話 廢物 -6鬼 -6先比你blk到咁多球
咁你會點???

再比多個比喻...
假如你係一個踢波既人
玩輸3球射龜...
輸左個d人咀炮話唔比你射...
仲插番話你咁都得 好狗姐...
咁你會點??

閉上你的咀巴 用你的腦袋想想!
回復 支持 反對

回復 20# 的帖子

好在我串你...你冇嬲我姐 030[[mg_1_29]]

如果 最後先比人返勝........我都會好down~

我有場同個fd~領先人20分....最後一分鐘唔知咩事~死都唔入~加上勁失誤

.....比佢反勝一分...........果種心情我好明

回復 支持 反對

原帖由 maurice 於 24-4-2008 20:36 發表

年齡:15
不過年齡唔代表人的成熟與否
亦都唔可以代表中學生就唔可以無所事事
我16歲行事都好小朋友
不過同齡人中亦有好成熟的人

不知你是否打錯字  <15=16?>

但我希望你能以15或16歲的理性去分析事情

不要以偏概全

什麼"亦都唔可以代表中學生就唔可以無所事事"

如此假設,是絕對不能成為有力的理據
回復 支持 反對

原帖由 花洛 於 24-4-2008 20:53 發表
我唔係無哂信心 係成個人down哂lo..
比喻話...
你打班際可以好似tmac咁.
黃金35秒 一口氣追番13分
本身輸波變到嬴左..
咁你會點??
唔好講你好down 唔開心 咁都嬴波個d膠野. ...

既然你認為罵你的人為智障

你為此而愁,而失去常性,失去理智

我覺得你的EQ有再培訓的必要,畢竟你不是智障嘛
回復 支持 反對

- . - 無 呢兩日勁大壓力.. 個人禁唔住 小小事都發哂脾氣咁...
比人中傷我 屈我 仲要有人信先好笑=]
有個好黑人憎既女仔 話佢同我拍過拖 有無自己心知啦..
跟住又話我同佢拍拖個時一次搭勁多船...
又話我口花花 聊佢d fd...
又話我花心 ... 想溝佢 d fd 多d..
好黑人憎lo... 如果我花心 我會唔會為左一個無可能同我一齊既女仔等左3年!?
呢種心情 又有無人可以了解???
打班際 輸波  本身都無緊要...
但係.. 係我個班入面... 有一個全級都識佢 勁好人既人...
上籃個時比人拉後腳..
好彩最後無事...
但係拉人個個事後仲要大大聲聲話..

係你自己隻腳伸出黎比我拉...
唔該你下次禁下自己度火
唔好再咁屈我拉你啦
係你逼我架...

個下之後我即刻無哂mood
雖然比人拉個個唔係我 但係我都真係幾火下..
做錯野唔認仲要大聲夾惡 我真係唔跟他媽媽發生性行為唔得lo...

.... 跟住差d打交.. 個下佢串柒柒咁既樣唔打佢真係對唔住自己!!
... 第三就係比人話我廢...
廢唔廢我自己心知..
我知我自己廢係邊 唔使你出聲...
好老實講 我廢係正常的 吹??
廢都嬴你啦 飛身籃版
如果任何覺得我廢過佢or覺得我岩既人
唔該幫我追殺佢 唔該..
真係好煩好膠...

我以後唔會再理呢d麻煩友...
麻J煩
咁勁抽 嬴左先講野唔該哂..
你嬴左我任你串 串到飽~~
你輸左唔該你同我跪地求饒!

求我唔好串你串得咁盡阿~~~ =]

呼................正正正正正... ~~
回復 支持 反對

原帖由 EasyWu 於 24-4-2008 13:07 發表

不知你是否打錯字  

但我希望你能以15或16歲的理性去分析事情

不要以偏概全

什麼"亦都唔可以代表中學生就唔可以無所事事"

如此假設,是絕對不能成為有力的理據

15唔等於16, 我係話佢係15歲, 我係16歲
不過你都應該好清楚15/16歲正常人分別唔太大
我話比你聽佢15歲的意思係無論咩年齡都可能會做出依d野
所以你問年齡係無用, 我諗你誤解左我啦^^
我並唔係要搵d咩有力證據, 只係想講唔可以用年齡去貌人
這只是完全個人問題, 希望你明白
回復 支持 反對

原帖由 花洛 於 24-4-2008 13:26 發表
- . - 無 呢兩日勁大壓力.. 個人禁唔住 小小事都發哂脾氣咁...
比人中傷我 屈我 仲要有人信先好笑=]
有個好黑人憎既女仔 話佢同我拍過拖 有無自己心知啦..
跟住又話我同佢拍拖個時一次搭勁多船...
又話我口花 ...

1,2 都唔關FS事, 唔應該拎黎依個板討論甚至發洩= =
3就你自己控制下eq, 玩遊戲唔係遊戲玩你
打機打得唔開心就唔好打
回復 支持 反對

原帖由 maurice 於 24-4-2008 21:27 發表

15唔等於16, 我係話佢係15歲, 我係16歲
不過你都應該好清楚15/16歲正常人分別唔太大
我話比你聽佢15歲的意思係無論咩年齡都可能會做出依d野
所以你問年齡係無用, 我諗你誤解左我啦^^
我並唔係要搵d咩有力證據, ...

我的確誤解了你

因為我不知道你報出的他的年齡

就此我先道個歉

雖知15跟16歲的分別不大

但我問他的年齡,是為了想知道該會員的年紀會否與其舉止吻合

現在答案已出,我也不便多言
回復 支持 反對