打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 知唔知TW FS 會唔會出5.5 ?

原帖由 恩田赤﹏REC 於 24-4-2008 19:30 發表
5.5 ge 場地一定係溜冰場

講得好- -"
可能自已都睇唔到自已飛左去邊
回復 支持 反對

我黎幻想一下個情況(幻想係半場GE幻想)

我隊一開波,敵人左下方戈隻PG 即時偷左我隊PF 個波(新技能:迅移抄球),
我隊SF係三分線想防守敵隊PF GE時候佢已經一個入樽得兩分(新技能:三分線迅步入樽)!
0:2
我地開波,SG一開波即時轉身(新技能:轉身運球11),一轉轉左入三分底線CHOP一聲穿針,
3:2
人地開波,敵SF開波即PASS比三分線右上方GE中鋒,我隊中鋒防守,
敵隊中鋒唔郁,我地中鋒偷波,偷到第4下波個波已經比敵PG射入左三分(新技能:無影傳球),
(係中鋒偷第4下波落手GE同時畫面已經轉左去PG入三分GE大頭)
3:5
我地開波,中鋒一開波傳比SF,SF係三分線一個插花入左籃底(新技能:長距離跨下運球),
上籃個波趺左入籃之後個波突然回帶飛番落SF隻手GE上方之後再飄出三分線SG手上!
看清楚原來係假投真傳(新技能:REPLAY式假投)!!SG一個炒粉,敵中鋒籃板落地之後突然我隊PG飛身搶球!搶左敵中鋒個波(新技能:飛身搶你手上球),一個PASS比番出面底線SG,SG一個FAKE,前面敵SG冇受,但可惜我隊SG已經行左去對面三分線入了三分波(新技能:飛躍全場)!
6:5
人地開波,敵PF一開波連續轉身假動作三分球!炒左,我隊中鋒,大前鋒,小前鋒佔據有利位置,敵中鋒係罰球線位比佢地頂住,個波落到我隊中鋒最高點,突然位於三分線外的敵隊大前鋒於三分線再後兩步的地方於無影間拿著球補樽了(新技能:補樽一閃)!
6:7
我地開波,我強退......
回復 支持 反對

嘩 = =''
超科幻囉 ..
我亦相信5會咁快有..
因為就算有..我都不太有興趣..
因為知道會好多ae86
回復 支持 反對

將會上演一場驚心動魄鬼異奇特有趣搞笑比賽
回復 支持 反對