打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 厭火情義無價決定離開這個用外掛打城的遊戲(是時候放棄完美了)

厭火情義無價決定離開這個用外掛打城的遊戲

謝謝各位盟友這些日子以來的支持
情義無價今天要走入完美厭火的歷史了
或許許多人還帶著不甘與遺憾
但是天下沒有不散的宴席
大家總是要各奔前程的
真的很感謝大家這些日子以來的相挺與支持
點滴感恩在心
也謝謝各友盟的支持 謝謝!

當我們發覺..........
完美城戰已經進入了用外掛打城的時代
跟官方申訴也沒結果
整個處理態度就是冷默

在官方放爛的處理態度下
我們幹部團決定
該是我們退出的時候到了
真的很難懂
線上沒有GM可以申訴
城戰中打電話請客服找GM上來
竟然說:我盡量!我不能保證有沒有人會去看
(無言..............)

"打輸沒有關係 但是不能沒有人格"
領地不過是個虛名

我們享受的是這過程
我們並不需要因為要贏
就跟對方一樣
用外掛打來打去的

今天決定放棄領地
放棄完美
也不用再看到完美拖車飛天肉 (笑)
也不用聽到說我們用造假的照片 (大笑)
跟一堆抹黑 野戰 是是非非

我們決定放掉我們所擁有的10塊領地

謝謝大家這些日子以來的指教與愛護

唉~~

完美真是要完了= ="

以後沒有城看來我也要是時間退下來了[[bao_42]]

以上是 轉至我幫會論壇[[bao_29]]

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tyy65986 + 5 我很贊同

查看全部評分

回復

以你既等級

入到其他勁幫再打過[[onion_26]]

不過其實我已經慢慢淡出完美了

呢排幫會賣號很多人,朋友賣號很多人,世頻賣號也很多人
回復 支持 反對

我琴日比人爆左ac-   -
依家都唔玩~
對完美好失望~
外掛多~白目多~新幹線又kai.[].
回復 支持 反對

唉…. 我既心情都好以你地咁慢慢淡淡出完美世界

每次我上線唔理咩城既城外終會有一堆外掛在你身邊 ( 不論海 陸 空感覺好似觀看外掛打怪咁 我看到咁既情況我……唉 無言 )

完美世界公測而黎 ( 2006年12月13日公測 ) 最多只係光輝左一年左右以上 2年都唔到就公測成咁樣 唉….. ( 我心開始有少少失望 心淡 的無奈 )

回復 支持 反對

真係到如此嚴重既地步......?

我唔信新斷線班人唔知依家完美搞成禁......

我唔想完美成為第2個亂online......

唔通我地真正既遊戲, 已經變成私服.....?
回復 支持 反對

原帖由 [H]johnny168 於 26-4-2008 18:28 發表
真係到如此嚴重既地步......?

我唔信新斷線班人唔知依家完美搞成禁......

我唔想完美成為第2個亂online......

唔通我地真正既遊戲, 已經變成私服.....?

個新斷線呢家諗緊點呃台灣天龍8部玩家d錢

完美?對佢地黎講已經搵唔到錢,所以就唔理
回復 支持 反對

原帖由 tyy65986 於 26-4-2008 10:44 PM 發表

個新斷線呢家諗緊點呃台灣天龍8部玩家d錢

完美?對佢地黎講已經搵唔到錢,所以就唔理

E+新斷線d GM只掛住賺錢搞到d game鬼咁多外掛= =佢地咁搞法遲早無人玩佢地d game= ="
回復 支持 反對

=.=完美係一隻吾錯既game  旦係e+搞成咁...
回復 支持 反對