查看: 8203|回復: 104
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] nakuz fs 板全面封鎖一個人(送大頭照)

關閉 [複製鏈接]

我建議nakuz版全面封殺alanyip呢一號人物

佢係吹水怪大家都應該心底知道唔小,,,亦都認同啦

我以下講ge,係為左要更加進一步証明佢係一個吹水怪!!

上幾個星期我add左佢msn , 佢msn有張相,有條女係到

我問佢係唔係佢女朋友~佢話係,

條女我個人認為幾令女,死都唔信會係呢位吹水魔ge女朋友,

我已經打從心底認定佢扼我,

我問佢有冇xanga~佢話有blog,不過有野唔想比我睇,

結果我自己搵到,內容全無有關女朋友ge物體,

都算,可能要保密,結果我搵到佢所謂女朋友msn

add左問清楚,人地只係話係絕對普通同學...

呢到佢扼我第一樣野,

上面呢件事小

ok 佢扼我都算,

有條女叫敏怡成日同我同左從打fs的,

甘戈次佢地傾開fs d野alan就同敏姐識左

之後敏姐都見到張相~就問佢係唔係有女朋友

佢又話係,甘敏姐又想識多個朋友~就問佢拎所謂佢條女msn

之後alan就比左一個msn叫suimilk_modly@hotmail.com

ge msn佢...而戈一個msn係alan哥自己雙開出黎假扮的,

戈時敏姐唔知,甘就照傾啦,alan就開始用兩個msn係到作故仔,

其中包括用佢女身份話自己係alan飲醉左酒時自己同佢make過love,
(足以証明佢吹水吹到幾大)

跟住到後尾alan想溝敏姐,

又用自己msn講話分左手同條女,用埋個女msn好似做証明甘,

話好咩分手係好事呀...

其間仲要用女msn讚自己令仔,

用女msn講: 我戈時冇諗佢性格就同佢一齊,
                 我淨係見佢令仔就想同佢一齊之類ge野

之後順勢話分左手,又溝呀敏姐,

敏姐有一日受左佢溝,,,

點知alan係msn同我傾開計係到講

]]×`''$ALAn"+十﹏ * SF",,,,ζ 說:
所以而家溝親女1定吾玩認真..
]]×`''$ALAn"+十﹏ * SF",,,,ζ 說:
呢個時期溝女玩下者"..

大家睇下佢係一個點ge人??

呢個人係互聯網上講ge任何一句野信得過嗎??

同佢係交易區交易又信得過嗎?!

佢個acc係唔係扼番黎??

呢d野可能性好大,因為佢根本係一個吹水怪,

呢個故事係想講出~alanyip呢個人完全係一個信唔過ge吹水怪物!!!

再同你講多一次呀令仔,想扼人,練多幾廿年先啦

大家如果唔信我,都信左從,佢都知道成件事
.

另外交易區呢到第2頁都仲有小小料睇

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3314470&extra=&page=2

佢所謂的女朋友

佢所謂的女朋友

回復

呃女仔感情真係好Q賤
你冇stop過你個fd 咩?
回復 支持 反對

戈時都唔知一齊左~一知道佢扼佢就已經話番比敏姐知

跟住敏姐先講番哂佢之前扼佢d野比我地聽,

我地先知原來佢仲講左甘多大話
回復 支持 反對

我知名度唔夠你高=  =

大家如果唔信我,都信左從,佢都知道成件事← orZ
回復 支持 反對

有冇搞錯- -alanyip你都知佢咩人- -你仲比佢同你FD傾= =
咁你FD而家點
回復 支持 反對

上面戈單人其實搵資料同埋confirm都分別整左幾日.

因為係得閒時先搞下甘,,

所以佢地兩個ge感情一邊進行戈類野我唔知道,

亦都係佢地傾到某皆段我地先肯定佢一開始已經扼我地囉
回復 支持 反對

原帖由 SLNF 於 14-5-2008 23:38 發表
有冇搞錯- -alanyip你都知佢咩人- -你仲比佢同你FD傾= =
咁你FD而家點

敏怡? 聽聞佢病緊 + 喊緊掛   

add佢msn 佢朋友應-   -同我講返

都唔知點收科了
回復 支持 反對

唔係下化= = alanyip咁勁- -?!
回復 支持 反對

佢d大話好勁,,,

佢講 大話溝女有幾難,,

我同人講大話係msn

我夠可以話我身家100億,拎林寶堅尼車垃圾啦,

條女夠天真比佢扼到咪上吊囉
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

我都唔知點好

唉...敏怡勁慘

佢同我講本來勁期待第一次同男仔(吹水怪算係掛= =?)一齊...而家竟然比人呃左...Too bad

仲要病到入醫院..前幾日

一出院又咁saD...又燒緊 真係慘

沒人了解 才選擇隔絕這世界
有點疲倦 已決裂的信念
白色球鞋 走不回喧鬧的海邊
月光營火 照亮許多笑臉
瘋狂畫面停留在眼前
默契卻漸行漸遠
我們約好闖蕩的那片天
我一個人向前

我流浪在擁擠的從前
複習一頁頁黑白的空蕩夏天