打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [調查]星錢唔值錢o既原因?

多人放小人收,
d星錢咪貶值,
供求唔平衡姐
回復

星夢e+太少新力軍加入啦,隻Game而家知名度又唔算高,吸引唔到新既人黎玩=[
而且e+好多舊玩家都玩到悶,要放野而唔係收野...多出少入,咁咪唔值錢囉~唉......
回復

星夢e+太少新力軍加入啦,隻Game而家知名度又唔算高,吸引唔到新既人黎玩=[
而且e+好多舊玩家都玩到悶,要 ...
┌流*星┘ 發表於 10-3-2012 23:53

認同-.-
回復

星夢 根本隻GAME就係悶
回復

花任係主因
回復

我覺得系放星錢,,跟住就無人買點,,
搞死左星夢=[
回復

quantity theory of money
回復

四年過去了, 我神推鬼擁之下於搜尋器搜索了「星夢」二字.
帳號沒了, 但記起樂古這個討論區.
神奇地我08年問的問題還有人在回覆,
在此感謝!

聽聞星夢因「在現實的考慮下」將於7月關閉, (詳見04.02公告)
「現實」, 一款帶給我們夢幻的遊戲竟也會受此影響, 我不禁冷笑了一聲.

「現實」, 亦正正是我在星夢起的名字, 令我不禁再冷笑多一聲...

現實是殘酷的, 要打破現實也並非易事 (很多人問為甚麼星夢會倒閉或怎樣才能留住星夢, 我說:「大概用錢吧, 不是星錢, 而是現實世界的真金白銀.」)
但願大家能夠接受現實, 好好記住星夢帶給過我們的美好時光.

現實可能是痛苦的, 討厭的, 難以接受的, 但也因為現實我們才會體會到美好的, 難忘的, 有趣的, 歡笑的.

「我唔識你, 或者你都已經唔記得我, 但事實係大家都已經大個啦, 唔應該再扭擰...」
回復

轉玩幸福online
回復