查看: 3320|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 來來來----GF又出新包.來騙人

各位三國群英傳ON-LINE的玩家您好
今日(6/27)進行例行性維護並同時更新至7.0.0.2版,預計於12:00完成並開機,玩家即可正常進行遊戲。
----------------------------------------------------------------------
[v7.0.0.2]
1.[新增]始皇陵墓副本,可由秦皇陵外找神秘仙人,達到指定的條件即可傳送。
2.[調整]南蠻地區新頭目的強度。
3.[調整]雲龍之陣顯示錯誤的陣形。
4.[活動]瑜亮占卜活動NPC「神秘卜卦使者」開放,6/25 維護後 至 7/11維護前共2週。
5.[商城]免費伺服器猛豪進化福袋、軍方進化福袋上架,每個售價30元。6/27維護後 至 7/4維護前,限時特賣一週。
6.[新增]一張月票可至大司農兌換180張士兵復活捲軸。
7.[新增]一張月票可至大司農兌換45張兌換士兵宣誓效忠符。
----------------------------------------------------------------------
赤壁四神器- 買一送一
嚴選赤壁四神器-神上加神
赤壁四神武磅礡鉅現 嚴選極品包震憾上市
GF轉轉樂之【橫掃千軍】
【改版活動】橫掃千軍 徵 練 戰
橫掃千軍改版專區
全新猛豪進化福袋、軍方進化福袋進化上市全新「豪進化福袋」、「軍方進化福袋」
有機會獲技能熟練書或是各式精通書,6/27(五)開機後-7/4(五)維護前,限時熱賣中!

免費伺服器專屬
猛豪進化福袋 軍方進化福袋 
品名機率品名機率
戰鬼之心熟練書1.00%命療結界熟練書1.00%
羅剎之盾熟練書1.00%浮雷光陣熟練書1.00%
兵強化熟練書1.00%集火柱熟練書1.00%
強命療術熟練書1.00%八面火熟練書1.00%
必殺技爆擊書0.50%武將技爆擊書0.50%
神速法術訣0.50%結界法術訣0.50%
短兵精通書0.90%短兵精通書0.90%
長兵精通書0.90%長兵精通書0.90%
重兵精通書0.90%重兵精通書0.90%
雙手精通書0.90%雙手精通書0.90%
弓精通書0.90%弓精通書0.90%
羅剎之盾術訣1.00%命療結界術訣1.00%
行軍強化術訣1.00%破咒結界術訣1.00%
豪烈秘笈1.00%軍魂術訣1.00%
亂舞秘笈1.00%狂雷天牢術訣1.00%
一擊秘笈1.00%神劍閃華術訣1.00%
散彈秘笈1.00%青龍在天術訣1.00%
碎月秘笈1.00%白虎傲嘯術訣1.00%
炎爆秘笈3.50%朱雀泣鳴術訣1.00%
上古隕鐵2.00%玄武地翻術訣1.00%
上古烏鋼4.00%地獄之門術訣1.50%
伸筋換骨藥酒4.00%上古隕鐵2.00%
流星鐵2.00%上古烏鋼4.00%
百鍊鋼4.00%伸筋換骨藥酒4.00%
精鋼32.00%流星鐵2.00%
神鐵32.00%百鍊鋼4.00%
精鋼32.00%
神鐵32.00%

感謝所有支持國產遊戲和三國群英傳的玩家們
遊戲新幹線
三國群英傳 ON-LINE 營運團隊

回復

呢兩個袋好似好易出貴野
我望左幾個都出命療結界,白虎,集火柱熟練,狂雷天牢,X兵熟練
以上呢D會唔會賣到好多錢A ___ A??
回復 支持 反對

破咒結界術訣 1.00%    破咒結界乜唔係商店有= =
回復 支持 反對

我抽到我覺得唔係好正的野- __________________ -
散彈同長兵熟練之書,無名,可以賣到幾錢? _____ ?
重有兩個神鐵一個流星鐵
回復 支持 反對

我玩無雙= =你好似同我.唔同伺服
回復 支持 反對

掂左
原本360點 = 9000萬
依家150點 = 6800萬
A _ A
不過D幅袋愈黎愈多人買
一定會降價 + 無人買
要睇定D先好再買-.-
回復 支持 反對

我同學抽中左神速法T^T
佢唔賣比我-[[bao_29]]
回復 支持 反對

原帖由 98474499 於 28-6-2008 10:38 AM 發表
我同學抽中左神速法T^T
佢唔賣比我-[]

算啦,我地要向好果邊諗,有人可以連續抽中哂精鋼呢-  -!
我抽中左長兵精通同流星鐵算唔錯-.-
e+最好唔好最買黎抽
多到無人買
回復 支持 反對

果d赤壁包我買左3個0 . 0
回復 支持 反對

我抽5個猛豪1長兵精通4神鐵-.-
回復 支持 反對