查看: 16138|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 原來大陸三國先係最好

見到新幹線咁既做事作風,真係不禁要問候一聲"你娘親好嗎"
而家無聊,突然諗到原來內地都有3國
找到了個官網,雖然未玩過,但從介紹看,他們比"新騙錢"好得肯
為什麼呢?因為他們3國有三個不同的官網以及3個不同的遊戲程式
1.真實力sev,點解會有呢個名?因為佢唔洗收月不單止,仲要無商城
靠的是玩家的努力,禁止所有rmb(台戰,港戰,陸戰)戰士,同d正係識騙錢既代理有人性好多,拍馬都追唔上
2.新3國英雄板,一睇就知係比drmb玩的,有錢就是王道,不過也不會變態@@
3.正常免月sev,佢同英雄板既分別係商城不及英雄板多,英雄板可正接買鋼同好多野,正常板就少好多.
eq,英雄板經驗符時間比正常板長
你地大家睇下啦,呢d先叫代理,連玩隻3國都要分幾個程式登入,連官網都分3個管理
佢地經營模式配合了不同玩家的需要,無乜錢咪玩真實力囉,有錢仔又可以玩英雄板
咁d窮人就唔怕d有錢人士太變態,形成不公平現象
而家個新騙錢正係識昆錢,完全唔理玩家的生死,呢d垃圾代理0該你快d接埋啦
http://sg.iyoyo.com.cn/heroes/ <=官網..如果唔post得請板主講聲,我del左佢
回復

我玩個好多次大陸server
我係親佢唔洗錢果一個禮拜升lv
次次都42幾[以我升級咁廢的人]
樣樣野都很好
最差的就係:
1.點數一定要上網買,無得係商店買
但係點數好平,一個月好似25-35左右
回復 支持 反對

唔會唔post得
我覺得你post呢個網唔錯@@
介紹下大家去玩大陸三國@@
回復 支持 反對

原帖由 tommy416 於 29-6-2008 10:51 PM 發表
唔會唔post得
我覺得你post呢個網唔錯@@
介紹下大家去玩大陸三國@@

最慘年青人玩唔到收費server
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

此話何解?
回復 支持 反對

都話要上網比錢買點
回復 支持 反對

原帖由 夢天柔 於 29-6-2008 22:27 發表
見到新幹線咁既做事作風,真係不禁要問候一聲"你娘親好嗎"
而家無聊,突然諗到原來內地都有3國
找到了個官網,雖然未玩過,但從介紹看,他們比"新騙錢"好得肯
為什麼呢?因為他們3國有三個不同的官網以及3個不同的遊戲程 ...

你咁講法係咪玩一般ser就算比人爆ac都唔會有蝕?
係既話玩得過
回復 支持 反對

大陸都出左個私服囉   己嫁玩緊
D人話可能係YOYO整出黎
回復 支持 反對

原帖由 MINGKEI 於 1-7-2008 07:14 PM 發表
大陸都出左個私服囉   己嫁玩緊
D人話可能係YOYO整出黎

三國點解咁耐都無私服呢?
係因為佢唔會好似一般online game咁將d date,music等等既野放哂出黎咁易偷
而係將所有野放哂係一舊野到,要用佢自己的私家程式先開到
所以咁耐都未有人開到私服
回復 支持 反對

我是大陆的玩家,有什么问题也可以问我,
2005年10月1日开始玩三国群英,现等级149级反猛
回復 支持 反對