查看: 9773|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

究竟我依家要點做 ? ...... 真係有時覺得自己好冇用 連少少事都要上來問你地意見

關閉 [複製鏈接]
是咁的。 先前係樂古識左一個女仔  中一 好令女的  (  當初真係見佢令先拎佢 msn .. -__-

跟住發覺愈來愈好傾 大家仲住得好近呢 =D 不過要番工 冇約過佢出來行街 < 3

識落左佢之後  本來都好鍾意佢  但係因為我大佢實在太多了..   所以都打消了這個念頭。

但我跟他都成日SMS的 ( 少傾電話  佢成日都話愛我  唔知係唔係我契左佢做AR妹既關係呢 =D ?

但我自己又有心上人  又唔想hurt 到佢 ( 佢好似一直都好鍾意我 .. 。。。  因為近排佢好似好唔開心 事事不如意咁  

今日佢又sms比我 話因為考試唔好  屋企人唔比佢再用電腦 直至佢成績好番為止   ( 會唔會係佢屋企太過嚴 ?

個陣夜晚12點幾 佢都應該就訓 好多野都想問佢 ..  想同佢傾耐d 但都係沒有了  驚阻住佢 -口-

究竟我應該點同佢講先唔會hurt 到佢 ? 直接講我對佢無feel..?  

or 用 「阿哥唔可以鍾意細妹」呢個籍口 等佢知難而退 ..?   

我依家只係想係佢背後默默支持佢 。

回復

小心妹妹仔太過現實
中一真係心智未成實
你可以同佢講你有左女友
佢應該會知難而退
唔得再問
有時做人要講下大話
回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 14-7-2008 02:57 發表
是咁的。 先前係樂古識左一個女仔  中一 好令女的  (  當初真係見佢令先拎佢 msn .. -__-

跟住發覺愈來愈好傾 大家仲住得好近呢 =D 不過要番工 冇約過佢出來行街 < 3

識落左佢之後  本來都好鍾意佢  但係因為我 ...

de唔該你去死[[onion_28]] .一心不能二用.拒絕你識果位中一o既女仔.加上你原本都有女友.不過你都可以繼續當果位女仔係朋友

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
某〞雨 + 10 同意= =+

查看全部評分

回復 支持 反對

差距咁多年做到d咩朋友???

話題都唔同啦...

忘記左代溝呢樣野?

頂多扮演大人呢個角色..

去教導一個入世未深的小妹妹
回復 支持 反對

我認為你應該乜都唔做.....
回復 支持 反對

拖拖拉拉的關係...

最後總是自食惡果
回復 支持 反對

原帖由 金仔〞 於 14-7-2008 03:43 發表
差距咁多年做到d咩朋友???

話題都唔同啦...

忘記左代溝呢樣野?

頂多扮演大人呢個角色..

去教導一個入世未深的小妹妹

我同佢依家識左差不多半年了 大家真係好好朋友

我都覺得係  。  中一d心 思想可能真係未成熟 .

可能依家話鍾意  一陣又話唔鍾意-3-"
回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 14-7-2008 12:12 發表

我同佢依家識左差不多半年了 大家真係好好朋友

我都覺得係  。  中一d心 思想可能真係未成熟 .

可能依家話鍾意  一陣又話唔鍾意-3-"

網絡呢d野....我都係唔係幾相信,,

建議約一約出黎坦誠相對
回復 支持 反對

我同佢成日傾計 -_-  真係好fd 好野都佢都會同我講.
回復 支持 反對

是真是假,無從得知...
回復 支持 反對