樓主: water246855
打印 上一主題 下一主題
收起左側

無朋友 不用怕 重要的是你女朋友

咁都要搵到女朋友先得嫁MA   就係要靠FD搭FD識多D人  先有機搵到女朋友
回復 支持 反對

情侶都要由朋友做起架--""
仲有朋友可以有好多用處^^  叫d朋友幫你問d 你唔敢問女朋友ga野 ^^
回復 支持 反對

你把女朋友放在第一位 沒問題 但這並不代表朋友不重要
先說說實際的問題 你沒有可能一年三百六十五天都跟女友一起吧?
女友也需要私人空間 當她不在你身邊的時候 你會做甚麼?
只是陪家人?只是自己獨個兒做事?你的生活圈子也太細了吧..
如果以"朋友不重要"的態度去識人的話..基本上..很少人會對你真正的好..
說真的 你會很不快樂 希望你只是隨口說說罷..
回復 支持 反對

女朋友同老婆都唔一定係一世的....
呢d野好難講  朋友點可以無 ...\
回復 支持 反對

好朋友 可以一世  但女朋友  好易因為某d因素走左~
回復 支持 反對

我主要想說 女朋友>朋友 因為做到老婆時 朋友果時都會有老婆 到時後
有咩事都要和老婆分享 因為老婆 是你身邊最親的人  朋友都幫唔到自己好多~~
朋友 最多都係 閒時先見幾次 老婆一年360都會見 ~~朋友都係好 不過朋友
都是不夠老婆親~~ 真係有事的話 我諗朋友一定幫唔到你好多 老婆先幫得你最多~~~
回復 支持 反對

其實我覺得同一個人親唔親 全懣你係個段感情上面比左幾多心機同時間..
記得曾經睇過一本書  佢
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我友情放係第一位~男人意字行頭\口/"

請支持方士post相上黎~
回復 支持 反對

點解你咁想無名方士post 相上泥..
回復 支持 反對