打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 刑天門勁d定毒龍教勁d??

回復 29# 的帖子

讚成!pk講技巧!內毒有神品裝d防都高到pk喇!你刑天玩外功!打落去對神裝冇得(包你神武)反而內功-傷係e隻game真係唔多而且刑天冇加氣防內傷仲要突低!比毒龍落毒打根本扣好多血!至於要p得贏唔贏要睇技術!唔係有咩門派特別屈呀!萬三血多嗎?!真的不算多不算少了!我暈你再放封內你門技冇得出,之後一路拖一路打你又冇得暈!拖到封內差唔多完再放行屍你又連招都出唔到!7秒+15秒+15秒係37秒當你有1,2秒重覆出ge!都35秒!35秒落毒扣萬三血唔係難事一件!加上pk好多時候看裝看技術!
回復 支持 反對

回復 30# 的帖子

其實呢只要你一暈刑天就開大你會點? 仲有E家有化魔單我食左化魔單試過上到76 化勁 試問毒龍毒我點會痛   你話食血果度好有問題 咩你唔知75LV 有得升封人食補血GE技嫁咩?? 85LV GE話刑天斬3陪攻一下都斬你3千幾4千幾啦  仲有80LV刑天係有封技嫁   仲有開緊殺招 3連會難出D? 唔係波係用殺招先會易出D 嫁- - 唔信你升個刑天玩下就明
回復 支持 反對

原帖由 乂雪吹風 於 20-11-2008 22:36 發表
讚成!pk講技巧!內毒有神品裝d防都高到pk喇!你刑天玩外功!打落去對神裝冇得(包你神武)反而內功-傷係e隻game真係唔多而且刑天冇加氣防內傷仲要突低!比毒龍落毒打根本扣好多血!至於要p得贏唔贏要睇技術!唔係有咩門派特別 ...

其實呢你封技出緊果時我諗我開一下大技都會快D 嫁LO == 我試過同一個全神品+6 GE毒龍打過 普攻打佢都有千幾(我2千幾攻) 我只係暈佢2 次  所一下刑天斬佢已經死左LO -- P.S 佢8千幾血   你話有咩門派特別勁? 同你講 風雲去到95LV之後要秒人一定唔係難事
回復 支持 反對

花心男人最孤?

男人天生花心,但有的人能?自律,有的人?一味放?自己。  
  身?在??花花??的世界中,男人?与??的好女人相?相知,常常有怦然心?的感?。只不?大多?男人善于自律,他?知道自己最需要什么,并且找准自己的位置,守住?于自己的那份情感。  

?里被我?作花心男人的,是那种??都不知道?束自己行?的人,他?像一只只气球,????。表面上,他?很?光,走到哪里,都有女人相伴左右。然而,背地里,他?比?都孤?,因?他??有?于自己的一份真感情。  

花心男人??不缺性,他?把性?作一种?泄手段,到?狂??炸。然而,性不但排遣不了孤?,反而?更添愁?。  

有一??西可以?赶孤?,那就是真情。可?是花心男人最奇缺的。  

一?好女人博大而?暖的胸怀,是男人心?停泊的港?,可?有任何一?好女人愿意敞?胸怀,?承?花心男人那??了形的心。于是,花心男人??可安身,也就享受不到?有真情的真正?趣。  

不?有好女人在冰箱里?花心男人留下最大的那只苹果;不?有好女人在花心男人出??叮?“??要小心”生殖器?疹的??不?有好女人一遍一遍地?好?菜等?花心男人回?共?晚餐;不?有好女人在花心男人赶?上早班?追?他要多喂他一口?蛋;不?有好女人扑在花心男人的怀里撒?;不?有好女人把花心男人的?放在自己怀中并??地?他拔去几?白?……好男人能?享受到的一切,在花心男人那里都只能是一枕?粱。  

花心男人自以?女人玩得多,不枉??世界上走一趟。其?,到??,除了空有其?字外,他什么也抓不住。  

于是,花心男人只有在夜深人?之?,一遍又一遍地??他的?利品:一?排、一??、抑或一?加??,以填?他极度的空?。  

所以,?花心男人表白自己玩?多少女人的?候,那?不是炫耀,而是一种悲?,一种??“公共汽?”的?可奈何的悲?。
回復 支持 反對

回#32,毒龍有封內..封左內連大絕都出唔到喇仲講咩還擊呀!
回#33我諗你攪錯左d野!我地比緊刑天同毒龍唔係風雲!仲有神品6級裝仲8000幾血佢咩毒龍呀我識d毒龍90幾100有唔系都破1m血lo!佢地內功都有400幾500呀!佢地19敏7氣..暈完你落大小毒你都應該差唔多死得你都冇咩機會打到佢!到你玩到100就會明白到後期用群攻技係幾難殺死人地!
唔知邊位話有化勁70幾..咁又點毒龍有400幾500內功呀!你化勁70幾我照打你幾千一樣姐
邊個話大忍左之後你爆大就打到呀?你鬼知佢係邊呀!一忍得就會行開d睇定d先行埋去喇...咁都比你爆左我真係冇野講....只可以話你好彩lo!
刑天靠外功打,當對住任何門有一套神裝d防分分鍾破1000首至仲高你點打呀...
講真毒龍群p係一定唔得因為一埋身比一堆風雲爆技都死緊.....但係單p一定係毒龍天下...毒龍冇群攻技係升lv好慢...而且群p=廢物係真ge但偏偏佢d單體攻擊事出就係成個game d門最高所以佢單p先勁....好多人話毒龍pk最勁係19氣7體/7敏.其實最勁19敏7氣喇...
p.s以上資料全屬個人經驗同1d真正毒龍pk高手ge經驗告知...
本人66毒龍好低等但係挑d7x刑天d裝仲好過我我都一樣贏...講真本人係5x果陣同刑天p真係輸多贏少....有諗過放棄毒龍但最後撐上黎先知其實毒龍就玩單p無敵喇...群p就唔洗諗留番比刑天風雲喇....
大家看完後即使意見不同也不用再回我,因為唔想有吵架
回復 支持 反對

刑天勁d? 唔覺 高攻高防高血?! 唔覺

唔飲水情況下PK
56lv內毒 打 64lv刑天 封技+大小毒+吸靈+鬼隱 刑天摸都摸唔倒

唔好講裝備好與壞 就普通裝備同武器 55LV 小毒 扣1500~2000(爆) 每2秒扣500左右 共16秒 扣8次=1000~2000+4000=5~6000
大毒 扣600~800(爆) 每2秒扣600~800 共16秒 扣8次=4800~6400
吸靈(無視內功) 扣240~320(爆) 每2秒扣240~320 共16秒 扣8之=1920~2580

而毒龍練內功既好處有好多 包括裝備慳好多錢
刑天高防有鬼用?60LV最多得果幾十內功 除非你神品裝就話姐  毒龍著40LV+11裝一套 40LV武器+11 20LV+6%耳環一對 20LV+5氣戒 20LV+5氣項鍊 唔計披肩 已經超過200內功 請問你刑天有幾多血可以比毒龍玩?! 除非封技打唔中你 打中左 5秒內KO (PS: 封技封4秒)
回復 支持 反對

我61lv毒龍ko左個62裝勁我好多既刑天  我+9 60lv刀  佢+11 40lv刀  佢高攻好多   大秒4秒殺左佢  佢多我1千血....我一野毒佢千三~千6
回復 支持 反對

刑天門多血  毒龍pk一流  但是刑天門好upd
回復 支持 反對

毒龍雖攻沒刑天高 但係佢爆擊超高 三下攻擊可以有兩下係爆(80lv)
用爪加技pk一定快過刑天爆技攻 仲可以定人 而且 刑天的開天破要有一定距離先可以用
只要毒龍一路keep着近身 毒龍必定勁過刑天
但係毒龍少血 隊練一定要好小心
(心得:毒龍放完毒唔好走開)
回復 支持 反對

回#32,毒龍有封內..封左內連大絕都出唔到喇仲講咩還擊呀!
回#33我諗你攪錯左d野!我地比緊刑天同毒龍唔係風雲!仲有神品6級裝仲8000幾血佢咩毒龍呀我識d毒龍90幾100有唔系都破1m血lo!佢地內功都有400幾500呀!佢地19敏7 ...
乂雪吹風 發表於 27-12-2008 23:45

我想同你講 封技果時唔洗時間? 你一暈我開大 你除非敏超高 1 秒之內封到我技唔係你有咩可能有時間封到我  E家我已經轉生70幾LV啦   我E家用爪都上到2900幾攻 仲有你內毒龍全身神品6階都無咩可能上到400內功傷害  你話隱就打唔到? 我一下刑天斬你就出左黎啦 刑天斬差唔多打哂成個PK 區  600飯圍PK區都係1000飯圍  仲有 封技能果招都800飯圍啦  如果轉左身你真頭無可能有得打 刑天一招解毒 你點毒 --   你話1千防就殺唔到?   唔好引我笑 我同D 1200幾防GE毒龍打 一樣打得痛佢 佢寫勁100幾 我一樣打到佢一下600幾 700  P.S 我E家2萬幾血 (無補師技能)  
記住我只係用緊爪 唔係用槍 我D FD 用槍果D 個個都3500幾攻 我E家同D 同我差唔多LV GE 轉生毒龍打
我食完化魔天單 變左81化勁 企定定比佢地打 得閒開下封技同 抗毒 比佢地係咁打 都打唔死我 我食藥10.50秒 3千血   我同佢打10秒之內就KO左佢
回復 支持 反對