打印 上一主題 下一主題
收起左側

我女朋友佢一直去到邊都會無咩人鍾意

回復 樓主 的帖子

有你係度乜都夠啦
回復 支持 反對

睇你咁講~你條女既人際關係唔係咁好喎~!!!
搵d方法幫佢搞好番d人際關係吧~
回復 支持 反對

其實呢d野你應該陪佢搵老師傾-.-咁先幫到佢
回復 支持 反對

you try to communicate with your girl friend. After chatting a moment, you try to force her to tell you what happen to her. Why they isolated her?[[bao_29]] [[bao_29]] [[bao_29]]

Hope you will have good relationship with your girlfriend[[bao_30]] [[bao_30]] [[bao_30]]
回復 支持 反對

我覺得如果只係一、兩個唔鐘意佢  可以檔係果D人針對佢
但聽你講佢去到邊都冇人鐘意佢  喱個問題係好嚴重啦
一、兩就話針對啫  但而家佢係似凡眾憎  
我諗佢應該要好好檢討吓自己平時嘅行為先得啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我之前的情況同你女朋友差唔多~
又係個個都排斥我~諗諗下先知原來係出於自己對人ge態度~
其實咁樣反而係個磨練ge機會~起碼知道自己有咩錯處~要點去改~
d人點先鐘意你~e家我都無咩野~都算幾多fd~其實過唔過到e關~
好睇你女朋友自己有無心去改變自己ge錯處~只要識得點去遷就下人~
即使佢以前唔妥自己ge人都可以變番fd~
老實果句~你只可以係佢身邊提點下佢~
改唔改到就靠佢自己~
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

我經驗係 讀左咁耐書 班上最常比人排斥d人 就你類似你女朋友性格果d 叫佢有禮貌d 同埋做野唔好搶埋人個份=.=
回復 支持 反對

=.=改唔到

你唯有陪多d佢
回復 支持 反對

我覺得你應該叫佢自己諗下
點解咁大個女得一個知己
自己9竟有d咩做得唔係咁好
令到d朋友仔唔鍾佢
最緊要清楚自己邊一個地方出錯
就好盡快改啦 :}`
回復 支持 反對