打印 上一主題 下一主題
收起左側

有問題!!高手解答!!

你講吸攻-口-!! 仲以為你唔知講咩
回復 支持 反對

我覺得用2轉弓打火戰好d- -
因為好多火戰都係血牛...用3轉要埋身打...但係一俾佢撞暈左就好大獲...
有時火戰會引左你出吸攻再撞暈你...例如開士氣...跑去你隔離  "多數d人都會即出吸攻- -唔知點解  "
所以用2轉保守d好...一開波用晒信步..鷹眼..同回技能果招...之後拉打...出技至緊要係出d有效果既技...2轉pt我個人覺得+全防好d= =因為用得2轉弓pvp都唔係一時3刻就搞掂..多數拉打  "
但係你又會問wor...咁點解唔加全血呢??因為弓s防實在太低了=.=所以全防好d吧^^~

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
sai6606 + 3 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

我個人認為一轉弓,二轉弓同3轉弓都p得贏
一轉吸左之後好高攻=.=仲可以拉打miss左死得
二轉屈冰暈同太陽彈
三轉靠吸攻同千件殺
e3個都會贏
其實如果你二轉+晒攻既就贏梗
回復 支持 反對

原帖由 0o珊o0 於 14-9-2008 10:00 發表
我覺得用2轉弓打火戰好d- -
因為好多火戰都係血牛...用3轉要埋身打...但係一俾佢撞暈左就好大獲...
有時火戰會引左你出吸攻再撞暈你...例如開士氣...跑去你隔離  "多數d人都會即出吸攻- -唔知點解  "
所以用2轉保 ...

全防張卡唔洗要
火戰係靠扣抗
你高防無用
而且加防是加減傷值,而不是真係加防
原帖由 兇手 於 14-9-2008 18:18 發表
我個人認為一轉弓,二轉弓同3轉弓都p得贏
一轉吸左之後好高攻=.=仲可以拉打miss左死得
二轉屈冰暈同太陽彈
三轉靠吸攻同千件殺
e3個都會贏
其實如果你二轉+晒攻既就贏梗

一轉弓想贏二轉劍簡直是天荒夜譚 (07年既聖誕節出4轉果陣就應該得
除非對方比自己低lv 而且張卡得20幾job
回復 支持 反對

use 3轉 1 定嬴

use 3轉 1 定嬴
回復 支持 反對

2轉先係最好既
因為3轉弓就算吸左都未必打得贏
2轉劍可是血牛哦
大把血扣
唔中負效果真係好難打

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
sai6606 + 4 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

2,3轉弓比較有機會
1轉弓有得吸攻架咩-,-
同埋1轉弓打得贏2轉戰既話
張卡可以扔得

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

用刺客打最實際 ...
上一次我同86 99+14既戰士打
我用刺客吸攻再打扣左大半... 我係用 73+13既刺客 ...
對方萬3血 我打左成萬 ...

評分

查看全部評分

回復 支持 反對