收起左側

有意讓彩虹重生的玩家們!!團結我地既希望重燃彩虹之夢!!

永遠之持彩虹,,冇得玩彩虹之後我好無聊,,係咁搵online game玩,希望可以忘記,,
但係我發現係冇可能,,到而家,,幾個月,,都搵唔到1隻我可以長玩既online game,,
so我十分之持樓主既行動,,
台彩ac : DogJustin
回復 支持 反對

我想繼續玩土場團p >__<
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

重開呀............太好玩....[[bao_29]]
回復 支持 反對

台彩ac:不再流浪
    :古古流浪
    :︴流浪〞
係彩虹轉左好多次ac嫁喇,,如果開番,,me一定長on^^
以前係彩虹因失敗多次,,以朋友不和,,多次退出彩虹,,但是說退出既果段期間,,都有不斷上去睇下,,始終都係放唔低
回復 支持 反對

重燃彩虹之夢,我都支持       台彩ac:伏虎神僧
回復 支持 反對

最後一日
請大家支持

另外我會同kit講下
會唔會del這Post 唔係支持重開彩虹的野
回復 支持 反對

所有反駁、無關、離題之帖子已屏蔽
回復 支持 反對

我唔理~我一定要支持彩虹,彩虹陪伴左我地咁多年,知唔知點解有D人話唔好玩丫?
係因為佢地仲未真正玩過彩虹,平時同fd傾下計,串下人,一齊打任/團/踢波乜都好..
最緊要ge係,彩虹係一個多元化ge game,但係.gm因為D點唔好賣,就汁左呢個game,會唔會同我地呢D咁忠實ge彩虹朋友有不公平?
依家,過去已經唔重要,就要重新由111裝開始,我都肯~只要可以一齊玩彩虹,我就覺得好開心.彩虹ac:夢想粉碎
回復 支持 反對

搵左甘多Game都無隻比得起彩虹冒險 甘係點解?@@

因為彩虹冒險係我心目中永遠都係第一既@@

台彩ID; 殺手.銘
回復 支持 反對