收起左側

有意讓彩虹重生的玩家們!!團結我地既希望重燃彩虹之夢!!

我係e估時候,中於忍唔住喇!!!!!!!!!
回復 支持 反對

支持支持!!!一定支持呀!!!彩虹一定是最好的GAME!!!!!!!!好懷念彩虹呀!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

#
彩虹名~暑假暗殺人~暑假殺死人~你老忠~
彩虹入面好耐之前識你架啦~
                        希望鍾意彩虹既人既宏願成真啦~
                                彩虹我一直等陣你呀~
                                                     暑假暗殺人~
                                                                      絕筆
~
回復 支持 反對

真係好想台彩重開呀..........
如果台彩重開,我一定會唔玩其他game,只係玩台彩呀......
111裝都好啦
回復 支持 反對

台彩帳號:吐氣揚眉

我都希望台彩快D開番[[bao_39]]
回復 支持 反對

我彩虹ID: F.Torres
回復 支持 反對

雖然覺得冇可能
但我都打
彩虹id:今晚打飛機〞
其實就算有可能玩得番台彩
冇人買點都冇用
回復 支持 反對

ID: 零地點突破
希望彩虹零地點突破!!!
回復 支持 反對

我..無奈×浩
十卜你地..
燃點彩虹!!!!
另外,,我美國個fd我同佢講左之後,,佢都要講d野..
佢話彩虹係佢第一隻game,,佢係美國聽到彩虹汁左既事實..
佢話佢想喊出黎...
so  十卜樓主!!!!

回復 支持 反對

當我8月23日左右的時候  想玩回台彩的時候  居然...得知一個壞消息......
就是台彩d人話汁緊.....估唔到......
會汁.........
這是我第一次玩的online  game.......
小4.....果時   666裝都好值錢...之後比人爆左ac.....
過左幾個月  又玩.....玩到7裝....之後又冇玩一陣   再玩  玩到8裝    之後又冇玩  再玩有大把裝,卡........大約小6果時/中一的時候吧.....
...現在中2.........最後一次玩的就在   2008年2月左右........
現在......無法再玩到......

台彩d fd...令我留下很多回憶.....仲有開心/不開心的影片......
.......這麼好玩的gAME這樣就汁.....很不值得呢........
之前在這  問人幫我開韓彩ac....沒人幫我.....很不開心....
我當然支持這次活動....希望台彩有一個复活的希望......
即使有很細小的機會.....我都會支持的.....
我睇左果個影片果時....眼睛含著眼淚......
不流出.........
太懷念.......同感動......

ID:pokeychoi

回復 支持 反對