打印 上一主題 下一主題
收起左側

超超超超級新手...有咩英好介紹!!

唔想玩今川馬場果d悶英試下玩稻姬

大絕隱形殺人絕對勁
回復 支持 反對

唔想玩今川馬場果d悶英試下玩稻姬

大絕隱形殺人絕對勁

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
~!卡卡西!~ -1

查看全部評分

回復 支持 反對

森仔囉..3技黃點加到5lv.加2技.之後學大.
一開波底負,1個9牌,2個紅鞋.正出和泉.買多2個狗牌之後紅鞋換菊一,長船,正中,魚神x2,鍾意就9100
神甲咁出....
殺人方式:射射射.唔走.雲.射射射.佢走.閃過去射射.有菊一就出,射射射
回復 支持 反對

我之前玩開最上...係幾好玩...
有咩英同最上差5多..可以建議我玩呢???
不過係後期最上有d難殺...仲成日比人反殺..搞到5想玩...
我fd叫我玩明智秀滿...同最上差5多...都係壓路英同打手...

同埋可以出d咩裝?????????? ...
趕羚羊的人 發表於 23-3-2009 13:14

淺井吧  老鼠成日用淺個大汁幾隻  是新手岩用的英

方法  =  係森林等人 ( 夜晚最好

等隊友打到冇咩血1個大車埋去  300 ( 600?

入手  very good 呀
回復 支持 反對

方法  =  係森林等人 ( 夜晚最好

等隊友打到冇咩血1個大車埋去  300 ( 600?

入手  very good 呀
denny20011325 發表於 5-8-2009 21:52

回復 支持 反對

我覺得玩稻姬都好好架 我都係玩稻姬起家架 玩佢 你新手都可以殺好多人
一開波 褲 電卷+回魔+魔免  升技 323354355554555552221111
直出用電卷換雪走合 凍雲 跟住出武士服  
殺人 開風之力+大絕  貼埋人地到 or 重合 狂射 佢發現得來都要88lu
因為你平時只係用風之力食兵 so 隻手 可以好多時 放係魔免個制到 就算加仔 淺井戈d想連技秒你都無咁易(仲可以練下做魔免神手) or 用大走佬都得  你又有 2技 回血 可以無咁易死 如果你都係怕死就出和泉 無咁易死架
至於後期除非有 超多錢 就出2逆刃 +長船(通常有血牛先用)  無咁多錢就出長船+正宗都ok
你肥左 就算人地有石 你開大+魔免人地都耐你唔何 多數只可以走人

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
~!卡卡西!~ + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

肥川  森仔  新手用好岩   兩隻都係食冰 後期肥先殺人      $#其實都幾易玩
回復 支持 反對

玩森仔 肥川 易玩 易肥
回復 支持 反對

瑞龍丸
出裝>褲,回魔,電,回魔,閃>之後你想點出就點出
食兵壓路一流
識得放D位仲勁
又可以幫人回血,回血付近又唔使怕隱型既英
回復 支持 反對

神原都唔錯,我都係新手,不過都用得好好
回復 支持 反對