收起左側

[官方情報] 《彩虹島》意見發表區,有意見的歡迎進來喔!- [官方認可]

商店可增加
暫停功能

暫停功能:可以開攤想增加/減少 野果陣d野仲係到 唔洗再打過
回復 支持 反對

寵物可以放入倉= ="因為我在小號....開左個企鵝
15LV送果個旦,當然唔得!
回復 支持 反對

倉庫4格  好似唔多夠腦....
回復 支持 反對

其實樓上都已經講左好多我都覺得要加既野……

1-快d開放拼圖商店~
2-開放用Ely買個人商店既功能~
3-呃,呢個係我一個腦殘既請求XD,可唔可以有得調教視窗大小呢(例如揀超大、大、中、小咁樣XDD)?1280x1024成日唔小心high到隻老鼠禁走左orz
4-希望就算彩虹島唔係顯示於最上層,都可以聽到隻game既音樂= =有時坐響怪既生成位置度禁去睇攻略/第二隻game,畀野打都得個知字,唔洗每十秒禁一次番去(汗)(咦?定唔通呢個係我既問題?
5-可唔可以響好友離線既時候都可以發送訊息畀對方、對方上線我既訊息會彈出尼咁樣呢?
6-倉庫四格真係狼死左d囉囧
7-每次禁alt+tab都高智能自動轉武器兼發動埋alt個hotkey果度...可唔可以搞搞佢?囧
8-除左加新地圖之外搞多d花臣?= =
9-雖然有一堆新手教程,但都係圍繞o係點禁制既程度囧,響初期追加d關於武器級別或者其他野既說明?

就咁多 好似有d欲求不滿咁!!!(被拖走.
回復 支持 反對

我覺得無得用手制好委屈
用KEYBOARD 好低白痴仔咁 玩得又唔順暢
呢隻明明係一隻 2D 動作RPG  點解台彎果邊有得用手制
HK版無得用手制咁搞笑?

想問下會唔會盡快係下個版本對應番手制呢~
官方有無心去代理 有無理下玩家感受呢?
回復 支持 反對

幾時搞個結婚系統呀?!
回復 支持 反對

如果拼圖可以開多個分類就好了....
其他果到唔夠位擺垃圾野...
回復 支持 反對

要求開左肚子副本先,咁快開香格做咩--
回復 支持 反對

我想倉庫多返d位....好多時唔夠放野...=_=
快d開放game錢npc....
仲有.....希望可以copy人地係頻比我d野,有時要自己打好煩
msn,同youtube d 野有時好長........如果可以copy,方便好多
回復 支持 反對

我點解d任完成左都交唔到任   我肯定所有物品係夠晒,仲有佢任務個到都話我完成!係交唔到任!!
我物品個d地方係夠晒位架啦!

我叫REX豪(GAME名)  仲有咩可直接搵返我
回復 支持 反對