查看: 13742|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

用12分鐘升城快嗎?

想問世界最快的升城時間是幾多分鐘??有沒有紀錄檔看(玩綠色阿拉伯,時間快速,資源標準,黑暗時代開始)

我今早用蒙古升了12分43秒,當然這種打法有點瘋狂,但我只是為了追求升城速度感,當然實際作用不大,但只是拿來分享下了吧,不喜物插![local]1[/local]

12分43秒城快.mgx

552.94 KB, 下載次數: 709

回復

好似低資有人試過係11分鐘就升城(如果沒記錯既話...)
回復 支持 反對

有可能嗎?!!!很恐怖...如果可以有紀錄檔就好了,讓我可以學習學習。
回復 支持 反對

有人 10分鐘 但係資源極差之後
11分鐘出到城保
但肉金木數量都吾高 而且資源村民都好少
回復 支持 反對

一個人玩的話12 分一定唔會多村民
升城之前得一個tc
我無停過起村+ 升時代  去到16 分先得28-30
12 分係 4 分 3 的時間即係大約得 20 人
資源唔見得多
可能要賣石賣木同用匈奴唔起屋先得

4打4就其實好簡單
要同盟比晒d 資源你佢地唔好升就12分升城都無問題
最重要係小心比人圍你的同盟同要即刻生村
同埋你要快攻
係人地未升封就亂人
又或者你按左升城後全部人再集中比番晒D資第二個人再升
最快可以全部人係 14 - 15 分升晒

我以前成日約埋D朋友咁樣玩
回復 支持 反對

昨天我成功用蒙升到12分50秒左右..
回復 支持 反對

我想問如果12分升城 之後再出村
同28+2 17分升到城
12分升城果個會否佔上風
回復 支持 反對

看對方民族了吧,如果17分鐘那個用推保戰略,就死定了,如果對方出馬可以出僧侶頂一頂
回復 支持 反對

我見過有人8分幾鐘升城  得17個村民=.=
d經濟可憐到吓死人!
回復 支持 反對

-.-我睇過你個檔.........得個快字-.-而且我見到你將石頭賣左做金去昇城......
而且你所有肉都計曬數-.-岩岩好..得20個村.....
你d玩法好似我以前咁.........得個快字-.-但係真係冇咩用.....難聽d講句.....人地搵4.5隻輕騎都攪店你
唔好盲目追求速度.......- -我fd同我講既......希~望幫到你
回復 支持 反對