打印 上一主題 下一主題
收起左側

信長新手請入=]

11.2b我既玩法心得

近排我都好中意玩佢@@"
之前玩法裝,不過當敵人有網水你既用處就大減
近排我玩緊一種裝55/45/44未輸過\_/
就係血裝
我講下我既心得
首先我唔會學3技,因為早期有用,不過後期無咩野大作用
同埋會話 ...
黑天使•暗靈 發表於 1-6-2009 01:04

因為早期有用後期無用所以唔加 膠到:0)
回復 支持 反對

最緊要睇人地先出裝

一開始先玩d遠攻易入手英

如 今川 最上

或者血牛

如 大友 馬場 神原
回復 支持 反對

因為早期有用後期無用所以唔加 膠到:0)
池少~ 發表於 7-6-2009 14:57

睇埋之後o個句
d人見到頭上有白點都知咩野事
同埋你唔夠人肥就好易成為追殺目標
你肥既人地見見到有白點就會走/圍你

如果你認為咁做係膠既我都無野講
只可說玩法唔同
同埋相比起以前我見人玩三成都開始多人唔學三技
以前我都係學三技-0-"
同埋早技主力一二技真係易殺人好多@@"
我寧願殺多個人好過扣人魔
回復 支持 反對

睇埋之後o個句
d人見到頭上有白點都知咩野事
同埋你唔夠人肥就好易成為追殺目標
你肥既人地見見到有白點就會走/圍你

如果你認為咁做係膠既我都無野講
只可說玩法唔同
同埋相比起以前我見人玩三成都開始多人唔學三 ...
黑天使•暗靈 發表於 7/6/2009 15:58

石田最緊要唔係殺人
係壓路
仲有你唔洗擔心冇人比你殺/殺你
如果你想殺你去其他路都殺到
仲有呢我見人玩三成都會點3技的
可能你見識太少吧
我不會介意
回復 支持 反對

石田最緊要唔係殺人
係壓路
仲有你唔洗擔心冇人比你殺/殺你
如果你想殺你去其他路都殺到
仲有呢我見人玩三成都會點3技的
可能你見識太少吧
我不會介意 ...
chancheukki123 發表於 8-6-2009 07:01

扣人魔最多開頭人地電少幾下電卷,出少幾下技食兵
但係人地一樣識尾刀食兵,咁樣既話你會有幾壓??
同埋三技既好處除左令人無咁易追殺成功同早期唔夠魔食兵外
仲有幾多好處??
相反你開頭主力學一二技既傷害係十分高
幾本上早期對面一出黎食哂一二技都大約無左一半血
同埋仲要有電卷o個D,同埋一技又回得唔係慢,好快又可以出
出黎無耐就好快返回血營
係比學三技更壓路
咁佢會食都到幾多兵同拎到幾多exp?
仲有我落場玩十個有七~八個都係會點三技
但係除左早期難D殺佢(打到一半唔夠魔出技)同電少幾隻兵外
都無乜大影響
同埋d人真係想早期殺三成基本上有爆彈都殺到

你話我唔點三技見識少既話我唔會介意
不過三成我係玩過好多唔同玩法而得出呢個結論
如果你未試過別人/不同的玩法就先批評別人的說話
我估見識少既人不是我...
回復 支持 反對

扣人魔最多開頭人地電少幾下電卷,出少幾下技食兵
但係人地一樣識尾刀食兵,咁樣既話你會有幾壓??
同埋三技既好處除左令人無咁易追殺成功同早期唔夠魔食兵外
仲有幾多好處??
相反你開頭主力學一二技既傷害係十分高
幾 ...
黑天使•暗靈 發表於 8-6-2009 14:04

你之前話因為早期有用所以唔點佢 邏輯上都唔合理啦:0)
早期有用後期無用唔係早期加等到幾時呀:0)
回復 支持 反對

6# xskyxho  
清酒已經夠
魔水太貴
閃介閃左佢1技佢已經做唔到d乜
清酒左佢想追住你放手里都唔得
刷仔 發表於 31-5-2009 17:23
對住某d英就多數要出魔水
回復 支持 反對

你之前話因為早期有用所以唔點佢 邏輯上都唔合理啦:0)
早期有用後期無用唔係早期加等到幾時呀:0)
池少~ 發表於 9-6-2009 14:40

所以我多數+黃點都唔加佢=v="
因為佢唔同一鐵jj佬o個D後期都有用
我唔點佢最大既原因都係因為唔想中後期cp同埋暗位等人圍o個時比人知道
所以我情願加一二技
同埋如果血裝既唔主力加一二技難肥D
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我自問信長應該中手到喇
新手沒人教 去同vlan d人玩好心既教你玩 1d既係甘話你肥料 有次d隊友叫我走場算 我玩左20粒鍾到
搵到自己一個好鍾意既人 上杉謙信 又甘岩有一次我有個隊友 一路教我玩
玩左個幾月到 e家都ok 期實你吾想累隊友既話 睇對面既英 法c淺井出魔水
力英比人追清酒囉 你過到新手果段時間就得
新手我健意你玩森仔
島津我都覺得ok 可能有人會話吾係喇 但期實你出到冰計就得
出完大絕 放個冰計漫漫比人食 好快殺到人+1技有魔免加血 正=]
回復 支持 反對