打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] [禁止修改]書 仔 世 界 R P G ..

29羊~~
書仔寫明左貼木兒得西火先有
西火又咁難打~
我地頭先打左都無20隻
緊係未必出到啦

土火個任我有fd入1次就ko到 佢拉得好勁 因此唔一定要燒錢入

海塔問題:頭先我咪教左你點拉囉-3- 一d都唔難打

有個私人問題 ...
maxtin0709 發表於 17-6-2009 01:44

50隻係3 boss加埋
土火lag一lag就玩完,對手血量400都有點過份(不要假設所有人是神拉)
3隻英雄(中級)要回3,4次血先爆到一支,仲要所謂既拉都係狂中(要等個個有3,400血的英雄慢慢拉打天光了)

相在aoc file中,有個叫screenshot既file
回復 支持 反對

thx 羊兄~
相搵返了
土火應該要叫書仔洗返少血d  
仲應該出多d兵仔比人合
我見有好多由王打出黎o既英都無野合到
例如:呀力山大打到隻約翰
又唔係算廢但係又唔會有人去用佢黎打最尾個任務
回復 支持 反對

106版修正:
新增 10匹馬可合成1個裝在桶裡的皇帝
新增 可購買重裝馬騎弓兵
新增 可購買民兵
修改 擁有亨利五世不能有帖木兒
修改 小鳥任務的旗出位錯誤
修改 海塔出寶的機率(更易中王)
修改 海塔的攻擊力-5
修改 部分出王的時間減短
修改 精銳鷹勇士會出錯的問題
刪除 蒙古突騎出重裝馬騎弓兵科技

107版修正:
修改 精銳西班牙征服者和亞歷山大列夫斯基的趺寶、趺寶率

107版的把遊戲的難度改弱..希望大家玩的時間能減少 , 加強趣味性...
同埋採取dmk的建議...因為後期的王 , 即使你有了裝 , 也是作最後關卡使用....
不過同樣有部分是不認同...土火....6人一起打3~4下 ...他便會死了....

45p出鷹勇士情況不太明白...鷹勇士是做任務才能得到的...可否再詳細說明情況
其次...精銳鷹勇士的問題已盡量修改..應該不會出現...走出範圍等的問題
另外 , 1p羽毛箭射手能進入重裝長槍兵..我試過不行...可否再詳細說明情況
發生這情況....除了是....1P在戰場上擁有多於1名部隊 ( 其中包括民兵 )
空置的土地...本身已作出新的配置...可惜因為劇情出現問題...延誤處理...
席德.坎培多爾<----新角色出現...
有4個神級的裝備:哈仔、成吉、亞力、席德...
為免再出現馬房...10馬可換取1個裝在桶裡的皇帝...
希望大家繼續支持...
很高興...大家用了那麼多時間玩aoc....!!
由此証明...aoc劇情的發揮並未到極限
回復 支持 反對

53# [S]會員書仔
唔差在整埋可以合帖同領主啦xD

多謝樓上幾位的利是- -
回復 支持 反對

10隻馬換桶王會唔會變左量產桶王帝?
回復 支持 反對

有bug
2p買唔到彈學同埋用唔到帖木兒

整比兵人啦- -
今日比人玩死
我升左書有左威打勁耐都冇帖木兒
跟住2p幫我打就拎左

建議降低成吉要求
守果時有得加攻成吉攻速唔夠快但係又要甘多兵種
相比起黎廢加煩好多

同埋金箱有咩用- -
回復 支持 反對

10隻馬換桶王會唔會變左量產桶王帝?
dmk 發表於 17-6-2009 06:48

但係快完好多喎
最少唔會再用13小時玩(現實時間6.5小時)
回復 支持 反對

好耐冇寫essay wo= =
回復 支持 反對

剛剛玩左一場
桶車的數量真係多左好多
5小時內
我有6架 6p有7架
2p合左華仔都仲有幾架
桶車變得太易出
我打海塔同呀力山大第一次打就出到車
回復 支持 反對

建議2馬換5金