打印 上一主題 下一主題
收起左側

TiG開咁多Server搞到我地server無哂客

你部SER用i7 965 ?
m4k 發表於 2009/7/4 16:01

當然唔係.. 我諗無咩人會買 i7 黎起 server 吧 >_>
況且就算用 i7 亦開唔到咁多部 server...
回復 支持 反對

當然唔係.. 我諗無咩人會買 i7 黎起 server 吧 >_>
況且就算用 i7 亦開唔到咁多部 server...
Roger 發表於 4-7-2009 16:12

是有的
回復 支持 反對

是有的
chantikki 發表於 2009/7/4 16:47

咁你認為 i7 965 開到幾多個 server?
回復 支持 反對

Roger 發表於 4-7-2009 17:05

一個 [[onion_40]]
唔好打我[[onion_26]]
I7 好哂電=_=
回復 支持 反對

Roger 發表於 4-7-2009 17:05

兩個或更多是可以的
回復 支持 反對

当然, Tig sever 是有很多问题....

但无可否认,他们把sever 都管得很好....尊重我们玩家的建议....就是觉得玩的舒服
随时都有的玩...很多高手.....

当然也有很多问题啦!但我想他们一再努力改善中....Tig sever 万岁.....

当然也有roger 这位通情达理的管理员..谢谢你[[bao_28]]
回復 支持 反對

SERVER LAG唔LAG係網速問題
關部機勁唔勁咩事? P4都可以開到6-20 PING SER
比部I7 965你,你上網原來56K , 咁有機勁有咩用
你用專線上網都可以開咁順的SERVER
有一樣野唔同就係人地呢D係生意,用黎搵食
你只係玩,點可 ...
m4k 發表於 4-7-2009 02:00

我想話機勁10MB都可開6-20ping 32人添
回復 支持 反對

兩個或更多是可以的
chantikki 發表於 2009/7/4 22:03

唔好唔記得,我而家一部腦開佐十一個 32 人伺服、一個 18 人伺服、ventrilo server、web server、database server、黎緊仲要好多30+個國際級 1000FPS match server,亦唔排除會開其他遊戲既 server : )
當然,比起 sorpack、175pt 既伺服群 TiG 真係唔算得係乜,但我幾肯定一般市面既電腦無可能以上既野 ^^
回復 支持 反對

当然, Tig sever 是有很多问题....

但无可否认,他们把sever 都管得很好....尊重我们玩家的建议....就是觉得玩的舒服
随时都有的玩...很多高手.....

当然也有很多问题啦!但我想他们一再努力改善中....Tig sever  ...
pinglovecs 發表於 2009/7/5 14:41

難倒大家真的以為十幾個伺服好打理嗎?

我不求玩家明白管理層的難處,只希望大家可以開開心心的玩 CS ;)
回復 支持 反對

当然玩得很开心啦!很难找到这麽棒的sever 了 ^^
回復 支持 反對