打印 上一主題 下一主題
收起左側

[11.2B]魔獸爭霸信長之野望第九部 - 織田信長/神原康政

關閉 [複製鏈接]
回上樓:
他跟我普攻單挑就自然有他的原因
那時我還是黃血不然他怎會跟我單挑
回復 支持 反對

嗯..13樓 沒辦法吧..去哪個平台玩也被人炮sm新手 就連GGX都無一倖免 那神手..你們我玩香港的啥平台和伺服器??
喔喔..14樓 你也用不著眼殘到這樣 連開頭最簡單的四段字也看不懂啊?我說島津腦殘就當然夠瞻Post上來!學你嗎?連製影片的一技之長也沒有 有種就Post影片上來!可悲的咀炮! 淺井廢幹你啥事?原來今部的主角是聯合軍!前景被我沙三次就已經跳了
你們給意見也不著這麼偏激 平平淡淡給個回覆說我玩的不強不就是行了嗎? 要不然的話再給一些意見給我 讓我可以改善一下
回復 支持 反對

他都承認左啦,而且整影片同大家分享啫.使唔使講到禁..

你地講既唔係可以幫到他改善,而係評擊他,根本冇實際

意見,而係講他就黎十歲,技術差等等..
回復 支持 反對

回上樓:
正解..跟這些人說簡直就是浪費氣力
一個答問題膚淺 幼稚 唔經大腦 兩個就去邊個平台玩都係俾人講SM新手 文盲 無邏輯 你地想點...?
回復 支持 反對

起碼都係放團戰sm人果d啦
大家實力都有咁上下

就憑你套野 我已經知道對手有幾咁勁
仲要post段野上來比人吊 仲要踏入雙位數字sosad
回復 支持 反對

你咁神 我想招你入團
msn : wtfshiu@hotmail.com
p.s. 我係SKG考官 1on1 3分測試
請儘快+我><
回復 支持 反對

樓主你好勁呀

你都係想我地咁講姐:0)
回復 支持 反對

25樓完全無視22樓說的話0.0又一個膚淺的小學生0.0
26樓我已經知你暗示啥
27樓請看22樓最尾的一句

兩個完全沒有爬文
回復 支持 反對

25樓為啥我沒見過你製片0.0..? Post上黎俾人吊?你地樂古每次有人分享影片個陣都係咀炮 都唔知做乜 十個影片分享有十個就有八個係彈 你地想點? 咁叻整套片出黎大家一齊研究一下 我已經第二頁講左sm新手?25樓完全無爬過文繼續講 小學生已經算仲要唔識爬文?
27樓0.0 .. 到底你明唔明22樓講過既野0.0?
回復 支持 反對