查看: 15541|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[24小時]香港原創娛樂amxx#3<~~好失望

玩左個ser 1日就搞到我好嬲 ....點解?

因為個ser d人勁無品,我個fd做左屍王, 佢唔識跳上去d箱到殺人,所以玩得好廢
但係d人唔單只唔教佢玩 仲係咁話佢 on8+1 ,我個fd都無得罪佢地,就比人話傻仔王....傻仔屍王.

仲有個ser既vip真係好黑人憎,勁串

舉例:
我玩左咁耐, 辛辛苦苦買左把ak同甲, 好不幸,跟住個回合係屍王模式,果條屍王就係都要殺我
係唔殺佢d vip朋友,好唔公平lo

我地都係想輕鬆下......,我估唔到d人玩cs都要問候我媽媽?

ps:個ser根本就係vip同佢地d fd玩哂 其他人唔洗玩!!

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 注意字眼

查看全部評分

回復

其實本人已多番勸告他們不要過份侮辱別人
但他們似乎不害怕我移除他們的VIP身份...
回復 支持 反對

其實本人已多番勸告他們不要過份侮辱別人
但他們似乎不害怕我移除他們的VIP身份...
chantikki 發表於 17-8-2009 02:05

me << johnese  - R
I mo 過份侮辱別人 wo @_@
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

場主可以試下del佢vip一段短時間......再睇下果個人有冇改善....冇既話就正式del vip...
回復 支持 反對

場主可以試下del佢vip一段短時間......再睇下果個人有冇改善....冇既話就正式del vip...
lawlun~.~ 發表於 27-8-2009 18:17

好提意-.-
老實講我都覺得#3ser班vip好冇品.. (個人覺得  所以近排都唔入#3ser玩..
回復 支持 反對

sb 3of2jp3wi1

愛你媽媽

愛你媽媽  = =

(diu le lo mo ) lol

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
五月霜 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

D VIP真係傻傻地,玩cs打喪都玩到咁火,
重有d見fd就唔殺,殺左佢之後就禁我言,又係咁話要殺我,俾人殺好正常姐,做vip就唔洗俾人殺?
所以殺d vip真係好過癮,用幾多點都唔覺浪費,佢愈嘈就愈想殺佢
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

big a ring 同d Vip例如(7.7,10m,CSS 等)係到屈,簡真沒得玩,仲有有d Vip例如Kacaro,o_o_lung_o_o,$3同momo真係好沒品,成日話d人on9,其實自己最on9,仲有NaOHxL, [K]a!_Hang,Kowloon Motor Bus (1933) LTD.呢d人成日同 ...
news55 發表於 28-8-2009 23:11

not VIP{}{}{}{}{}XP
回復 支持 反對