打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 我整左張+﹏二人●世界/│] 家族人既相,有6個人

-口-‘’
你lo,令女.....
仲有中中都係~~
靈......e張係咪上次個張...[[onion_17]]
有冇令仔?
如果我講真ge就係冇
假話就係都算係令仔la~~[[onion_62]]
寵兒〞{Ying} 發表於 22-8-2009 11:20

我係網絡世界度係非常厚面皮的[[onion_62]] .....嘻嘻
所以....多謝讚賞[[onion_40]]  嘻哈哈哈哈哈
回復 支持 反對

月月,你戈張呢,幾時先比得我地睇呀,無你戈張要娃娃戈張都得架,HAHA[[onion_60]]仲之奇中一個都得架啦[[onion_54]]
回復 支持 反對

我係網絡世界度係非常厚面皮的[[onion_62]] .....嘻嘻
所以....多謝讚賞[[onion_40]]  嘻哈哈哈哈哈
戰士 發表於 22-8-2009 19:30

比多少少黎睇啦,睇多少少又唔會死,反正我都比你地睇晒全樣咯[[onion_54]]
回復 支持 反對

要睇全樣(比多dd黎睇就得架啦,通常帶眼鏡戈D都幾令仔架[[onion_60]]
z609714973 發表於 22-8-2009 11:29

你呃我唔到架....嘻嘻
我上次去做義工因為g流感所以個個都要帶口罩........
岩岩去到哥陣見到d人......
嘩個個都好令女架[[onion_21]]
但食飯哥陣[[onion_27]] .........我冇胃口[[onion_75]] ......
回復 支持 反對

比多少少黎睇啦,又唔會死(用美人計)比多DD啦[[bao_33]]
回復 支持 反對

已經比到盡啦~~~~~
頭髮   <--自然卷
眼同鼻<--最正常
口      <--孖潤腸
所以....唔比得.....
自卑中...............[[onion_44]]
回復 支持 反對

我覺得i-con比較吸引姐xDD
回復 支持 反對

已經比到盡啦~~~~~
頭髮   
戰士 發表於 22-8-2009 19:48

咁你咪姐係醜男,我仲以為你幾令仔添,咁就要叫你做
我係天上天下只此一人前無古人後無來者超級無敵大醜男 靈霜 是也[[onion_41]]
回復 支持 反對

咁你咪姐係醜男,我仲以為你幾令仔添,咁就要叫你做
我係天上天下只此一人前無古人後無來者超級無敵大醜男 靈霜 是也[[onion_41]]
z609714973 發表於 22-8-2009 12:39

哎~[[onion_27]]
比你識穿左添....嘻嘻[[onion_73]]
比你發現左###的祕密添 嘻嘻[[onion_60]] 要殺人滅口[[onion_31]]
回復 支持 反對

-口-“'
靈你張相整得都唔錯......
寵兒〞{Ying} 發表於 22-8-2009 08:59

族長大人果然識貨[[onion_10]]
嘻嘻(好感動)[[onion_20]]
回復 支持 反對