打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] ❤吳國六級軍團 【天夢紗羅】- 団員を募集しています!!

仲有可以密我@@
~火~
回復 支持 反對

wa....傳說中既扮豬食老虎小鷺寶阿@@....周圍勾男人又周圍唱人...重成日馬住共仔班男人個個阿...支持支持...為人民服務多d啦繼續, 作多d野..告多d枕頭狀...hahaaa...你機會多的是啦...加油作野拉人...永遠支持

評分

參與人數 1樂點 -100 收起 理由
誠、–– -100

查看全部評分

回復 支持 反對

話人地去細力個post到話人地

你咪又一樣去人地post
你個蕃薯有咩資格話人姐~~
我地吳國話你地~~我地有認呀..明話咁又點
而家你咪又一樣係咁.....
扮咩好人呀你.........@_@"
你多d陪住翼班垃圾啦0.0你有得上位架~~
係呀話你呀~~~垃圾團@@"~
咁又點呢?我係共濟既又如何..我認呀
你地敢咩??
回復 支持 反對

wa....傳說中既扮豬食老虎小鷺寶阿@@....周圍勾男人又周圍唱人...重成日馬住共仔班男人個個阿...支持支持...為人民服務多d啦繼續, 作多d野..告多d枕頭狀...hahaaa...你機會多的是啦...加油作野拉人...永遠支持 ...
skyangle 發表於 11-11-2009 05:02

[[bao_34]] 你咪又係去人地post到搞事
有口話人冇口話自己
回復 支持 反對

sorry...我唔係翼世架...傻豬@.@.........又思覺失調亂作野啦d共仔作野老屈猴群症又發作啦.....hahaaa....魏 同 蜀 兩個字都唔識分, 我一早講我係魏啦...無野阿你自己都識回我啦.....重有我幾時提過我自己係翼世??又作野?
大家睇到啦...明顯曬啦....傻豬黎既...hahahhahahhahahhahaaaa不打自招....高招高招...又要學下野先同你班公仔
回復 支持 反對

sorry都冇證據話你唔係翼wo
1係你比個id比我地
回復 支持 反對

咁你證明自己用公仔先啦...傻豬黎既....成熟d啦 hahaaaa
回復 支持 反對

sorry都冇證據話你唔係翼wo
1係你比個id比我地
sin12321 發表於 11-11-2009 10:32

你真係當自己係大佬??叫人比人地就要比...無野阿你...係個game抽離返出黎先啦...小心身體阿

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
誠、–– -3

查看全部評分

回復 支持 反對

我話你冇證據 你比唔到我 我用"1係" 你睇唔明呢2個中文字ga意思係比個選擇你
明唔明先?
回復 支持 反對

點解我要你比選擇?? (大佬)??返你自己團扮啦唔該....你真係唔明我講咩?? 我洗咩你比選擇我阿傻豬...
回復 支持 反對