打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] ███ [You Are A Soldier Only]正式版███

精長有40…我少玩英國~唔清楚XD
post埋d圖姐係好快玩得啦~咁我慢慢整機率戰爭先
回復 支持 反對

每三分鐘出現四位英雄, 時間會唔會太短 ?
===================
如果唔係出動到版塊公告宣傳隨機系統, 我諗都無乜人知道,
其實[效果 與 研究] & [教學] 這兩個分類內可以學到很多技巧。
[[onion_70]]
回復 支持 反對

每三分鐘出現四位英雄, 時間會唔會太短 ?
===================
如果唔係出動到版塊公告宣傳隨機系統, 我諗都無乜人知道,
其實[效果 與 研究] & [教學] 這兩個分類內可以學到很多技巧。
[[onion_70]] ...
nomygf 發表於 19-10-2009 20:41

這些數據暫時還沒下定論‥初級的英雄比較好殺,但後期的就很強。

另外,您所發表的 隨機系統 比 鷹隨機器好用太多了。

另外想到一些問題
這類act應該禁用文明嗎? (一旦使用這些文明,就會被踢)
好像土耳其跟西班牙
嚴重影響遊戲的公平性。

土耳其會自動升級成匈牙利輕騎兵,
土耳其玩家選的斥侯就會變成匈牙利輕騎兵
而西班牙的兵工廠則不用黃金黃金升級
回復 支持 反對

6# NokiatANG
姐係死左會唔會一下冇晒d能力
之前灰浩整既一個劇死左之後冇晒能力跟住弓兵屈晒=.=
同埋殺對方玩家會唔會加錢?
回復 支持 反對

6# NokiatANG  
姐係死左會唔會一下冇晒d能力
之前灰浩整既一個劇死左之後冇晒能力跟住弓兵屈晒=.=
同埋殺對方玩家會唔會加錢?
pk456456 發表於 19-10-2009 21:38

死亡後 打磨武器的獎勵會消失。
但可以再重加。

給你一個數據參考,殺一敵大約會有15食物,黃金

磨武器一次150金左右,每次增加的攻擊血量也不是很多,
只能作輔導作用,當然亦怕有人會濫用。所以有考慮增設上限。

>同埋殺對方玩家會唔會加錢?  不會另外加錢。因為對方玩家也是小兵。
回復 支持 反對

死左冇武會一邊獨大
回復 支持 反對

加油~
4個角左右果2個係咩?係唔係據點黎?係既話
我覺得有時加D無聊小任都唔錯,當完成加D獎勵
但會變成洗咁咪可以1人只可做1次囉@o@!!

下面大泥地果度咁似告示版既?
回復 支持 反對

兵種選擇:
民兵 ► 雙手劍兵 ► 精銳日本武士
弓兵  ► 強弩兵 ► 精銳長弓兵
斥侯騎兵 ► 騎士 ► 拜占庭聖騎 兵

= =聖騎..係咪最屈?...
論速度最快..走佬易..
特性克步兵...連弓兵殺唔殺到佢都成問題....
回復 支持 反對

兵種選擇:
民兵 ► 雙手劍兵 ► 精銳日本武士
弓兵  ► 強弩兵 ► 精銳長弓兵
斥侯騎兵 ► 騎士 ► 拜占庭聖騎 兵

= =聖騎..係咪最屈?...
論速度最快..走佬易..
特性克步兵...連弓兵殺唔殺到佢都成問題.... ...
[S]會員書仔 發表於 20-10-2009 01:12

其實計攻擊日武同佢只算打和,因為日武對佢都有好大加成。
而且對方只是未精銳的聖騎喔

>Viscount
左邊係4p軍ge進攻營地 右邊係8p
回復 支持 反對

19# NokiatANG
我對你所講既話有 D 保留, 沒記錯的話聖騎對步兵的加乘有十幾到二十左右,
而日武對城堡兵的加乘好像不超過十, 而且就如書仔所說, 你要計埋騎兵速度既優勢,
速度可以減低死亡的機會 : /
所以, 我建議你再考慮一下...
回復 支持 反對