打印 上一主題 下一主題
收起左側

信長區改革,需要你的意見!

關閉 [複製鏈接]
設立分區
影片區
心得區
團隊區
新手區疑問區
等等~~~~~
增加Nakuz盃=good-.-
豹子道=] 發表於 31-10-2009 12:49
人流增多的話一定會做..
回復 支持 反對

其實...我覺得可以開個帖
叫信長趣事區
相信大家係玩信長時都有d趣事
可以係e個帖到講出來
不過最好就有rp or圖片
係樂點方面希望可以+多小小
目的只不過係想吸引下人
同時版主都要周不時帶頭貼下d趣圖(姐係如果有既)
希望可以令信長區起死回生

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
~!卡卡西!~ + 10 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

其實...我覺得可以開個帖
叫信長趣事區
相信大家係玩信長時都有d趣事
可以係e個帖到講出來
不過最好就有rp or圖片
係樂點方面希望可以+多小小
目的只不過係想吸引下人
同時版主都要周不時帶頭貼下d趣圖(姐係如果有既 ...
||小妖]].... 發表於 1-11-2009 03:08
都得WOO   咁就等我諗下細節
回復 支持 反對

你咩野都得咁唔得架啵
你搵D fd同你一齊諗下開邊幾個可以最吸引人仲好啦
因為開太多呢D就會亂
到時只會有反效果
回復 支持 反對

你咩野都得咁唔得架啵
你搵D fd同你一齊諗下開邊幾個可以最吸引人仲好啦
因為開太多呢D就會亂
到時只會有反效果
黑天使•暗靈 發表於 2-11-2009 00:23
我都會分期舉行,慢慢黎,,,唔會急
增加人流都唔係一朝一夕既事....
回復 支持 反對

玩信長的說...都是11.2B...但這樣玩舊版都不是辨法啦...
本人好鼓勵各位會員去試玩新版... 新版不難玩 出裝也不難...
有技術就不會被人殺爆  本人都是玩新版...放棄了舊被本..
有時不夠人打就叫人MH 但是你們想清楚 新版是有防MH的系統
為什麼不玩新版呢? 我相信玩11.2B的人都很少用MH 不過不是
每個玩家都有品的 新版可以測到mh及將mh踢掉的
希望各位會員玩一下吧  這樣可減低跟mh的無品玩家玩了
回復 支持 反對

玩信長的說...都是11.2B...但這樣玩舊版都不是辨法啦...
本人好鼓勵各位會員去試玩新版... 新版不難玩 出裝也不難...
有技術就不會被人殺爆  本人都是玩新版...放棄了舊被本..
有時不夠人打就叫人MH 但是你們想清楚  ...
Yondaimc 發表於 3-11-2009 18:15
可惜在本版的新版玩家人數太少,,囧
回復 支持 反對

有時不夠人打就叫人MH 但是你們想清楚  ...
Yondaimc 發表於 3-11-2009 18:15

而加好多人(包括我-3-)都寧願問人點出裝都唔會自己試,咁之前D人大多數都玩11.2B,咁就會教11.2b D人問完當然玩番11.2B LA 跟住又會有D人問點出,D人ONLY識11.2B就教11.2B 咁D人又唔會學左11.2B走去玩新版
結果就係咁樣不斷recycle
回復 支持 反對

可惜在本版的新版玩家人數太少,,囧
~!卡卡西!~ 發表於 3-11-2009 19:04

這點我都好理解~~因新版的裝備及合法都不同令玩開11.2B的玩家不方便
但沒有辨法而已..不改善玩新版的話~香港的WAR3的玩家事了都會埋怨是對方MH
事實上人家用不用MH我們都不知道 只好玩家自律 但好可惜MH一出去好多港人玩家都
走向MH路線令到WAR3的有品下降~~ 新版是唯一的方法...

希望各位玩家試玩一下~就算被人說是肥料都要慢慢地學習當中玩法吧~~
「熟能生巧」你們剛玩11.2B的時候不是一名肥料嗎? 只要努力去練習和求進步
都可以成為一名高手吧~~ 新版也是一樣~~我起初玩的時候 被人笑作肥料
甚至比人說新手就滾回新手區等子句... 我沒有放棄呀~~都堅持去玩~~ 那麼我
現在可以不用死那麼多次 可以另自己技術提升不少!!

最後一句吧~~ 有志者,事境成 各位玩11.2B的玩家希望你們不要問怎樣出裝吧
自己試一下 可能你會愛上這新版的
回復 支持 反對

這點我都好理解~~因新版的裝備及合法都不同令玩開11.2B的玩家不方便
但沒有辨法而已..不改善玩新版的話~香港的WAR3的玩家事了都會埋怨是對方MH
事實上人家用不用MH我們都不知道 只好玩家自律 但好可惜MH一出去好多 ...
Yondaimc 發表於 3-11-2009 21:23
假若你寫關於新版的心得的話更好:handshake
回復 支持 反對