打印 上一主題 下一主題
收起左側

原來TiG呢D咁o既SerVer唔抄人唔抄人,家陣HKA D Sound比人抄.唉

關閉 [複製鏈接]
將我地自己既Sound以一個好威既手法改名就以為自己既

佢地竟然可以將
我們本來的檔名為 background_music5.mp3
路徑 Sound/HKA/background_music5.mp3

他們轉了檔名為 gnvsleader_6457.mp3
路徑 Sound/ykhserver/gnvsleader_6457.mp3

大家如果係兩邊玩家都會知點D聲係點

籍此

要求TiG道歉, 改聲音檔名為hka_xxxx.mp3

原來TiG鐘意抄人野

我對佢地既觀念差哂囉唔該!!!
回復

hka偷tig野又唔見改名
tig偷hka野就要改名 你玩晒佢囉
回復 支持 反對

將我地自己既Sound以一個好威既手法改名就以為自己既

佢地竟然可以將
我們本來的檔名為 background_music5.mp3
路徑 Sound/HKA/background_music5.mp3

他們轉了檔名為 gnvsleader_6457.mp3
路徑 Sound/ykhserver/g ...
Ca` 發表於 24-12-2009 14:22

hi Ca`
我係ConG

聽清楚2首歌有咩分別先.
唔好下下都話抄[[bao_40]]
回復 支持 反對

你自己對下2首歌有乜唔同先好投訴

而且你個服已經冇左用呢d音樂
hka用過就等於tig唔用得?

你個服用我改既音樂, 我又幾時出過聲?

你而家惡人先告狀? ...
yathsing 發表於 24-12-2009 15:27

同一事件要開2個post?
回復 支持 反對