打印 上一主題 下一主題
收起左側

我真係覺得自己係痴線既 ;口; Yo!

關閉 [複製鏈接]
haaaaaa....no way la...
lol... 正喎..不過我下次旅行都應該係國內..
到時就應該係...um...長江3峽?黃山?張家界?..
*JIMI``]] 發表於 15-1-2010 11:10
A___A really?
但我tick左non-skier-x-a
希望會易少少`我啊嫂之前都係CA讀書
佢話佢有次睇錯地圖`入左高手區又冇得番轉頭最後唯有滑落去=.=
佢話超嚇人喎個高手區 好彩冇跌斷手腦囧
wow.諗住去晒成個CN? 1個地方1個gf?!
有機會去下哈爾濱個邊啦XD 好正咖`
回復 支持 反對

你仲係度....我記得你呀!!! =D
訓前ゆ想你*騰蛇 發表於 15-1-2010 14:30

當然喇 蛇哥A_A
回復 支持 反對

A___A really?
但我tick左non-skier-x-a
希望會易少少`我啊嫂之前都係CA讀書
佢話佢有次睇錯地圖`入左高手區又冇得番轉頭最後唯有滑落去=.=
佢話超嚇人喎個高手區 好彩冇跌斷手腦囧
wow.諗住去晒成個CN? 1個地方1個g ...
Janelle`:3 發表於 16-1-2010 05:00

你講到好似黑森林咁既-_____-..一去無回頭
(希望non-skier唔係BB仔場喇 xd!!)
e..無咁諗過啵..不過又幾值得考慮 haaa!
好呀! 一定會去! 必去!
回復 支持 反對

佢地真係由內靚出黎/v\.. 正!
同埋..識打扮左
*JIMI``]] 發表於 15-1-2010 00:44

真係好正, 我鐘意長髮氣質姐姐.../3\
人靠衣裝啊-口-
回復 支持 反對

真係好正, 我鐘意長髮氣質姐姐.../3\
人靠衣裝啊-口-
牙翎 發表於 16-1-2010 22:23

唉..唔好提 /_\..
女人? 諗下好喇 haaaaa
回復 支持 反對

你講到好似黑森林咁既-_____-..一去無回頭
(希望non-skier唔係BB仔場喇 xd!!)
e..無咁諗過啵..不過又幾值得考慮 haaa!
好呀! 一定會去! 必去!
*JIMI``]] 發表於 16-1-2010 20:56
哈..我啊嫂講咖xd
希望啦囧...但都唔好咁難...囧
cherrr~即係e+會諗下啦
呀! 唔記得auntie jimi 要搵既係uncle tim
嗯..不過要早d報
我之前新年去..好遲先報..成萬蚊一個人囧
回復 支持 反對

唉..唔好提 /_\..
女人? 諗下好喇 haaaaa
*JIMI``]] 發表於 16-1-2010 23:07

做咩咁悲!
時機未到姐, 當你身心都準備好就會有女仔
YOUR GIRL~
不過依家已經好少好女仔~JIMI要快手D, 缺貨丫!!
回復 支持 反對

做咩咁悲!
時機未到姐, 當你身心都準備好就會有女仔:)
YOUR GIRL~
不過依家已經好少好女仔~JIMI要快手D, 缺貨丫!!
牙翎 發表於 17-1-2010 13:55

女人? 成橦樓都係姑娘...
只係有邊D係睇得上眼
而又睇得我上眼既姐 haaaa...太麻煩喇
(你講緊好似JIMI咁好既男人缺貨緊呢..haaa!
哈..我啊嫂講咖xd
希望啦囧...但都唔好咁難...囧
cherrr~即係e+會諗下啦
呀! 唔記得auntie jimi 要搵既係uncle tim
嗯..不過要早d報
我之前新年去..好遲先報..成萬蚊一個人囧 ...
Janelle`:3 發表於 17-1-2010 06:34

lol....可能你呀嫂中過招 xd!
宜家好少好女人架喇 /___\ 正如小翎所言吧!
對呀..x'mas同new year之間係最平..!
所以我都揀左個時出發去旅行 :kiss:
好抵! 記得影多d靚相過我睇喎!
回復 支持 反對

女人? 成橦樓都係姑娘...
只係有邊D係睇得上眼
而又睇得我上眼既姐 haaaa...太麻煩喇
(你講緊好似JIMI咁好既男人缺貨緊呢..haaa!

lol....可能你呀嫂中過招 xd!
宜家好少好女人架喇 /___\ 正如小翎所言吧!
對呀..x' ...
*JIMI``]] 發表於 17-1-2010 15:38

FACEBOOK果你問我答, 問我如果有一個夢想, 可以實現, 會實現邊一個
我既答案係
有自己喜歡既人, 喜歡既人同時都喜歡自己, 而且維持一輩子
呢個難度, 真係值得我將佢當成夢想啦~
因為靜係可以係夢入面想下-.-

愛情真係好煩, 不過短暫既幸福都好既..
人係鐘意自找麻煩架MA~HAHA

哈哈, JIMI除左講野有時咸濕露骨左D, 骨子裡都係好男人既~
回復 支持 反對

FACEBOOK果你問我答, 問我如果有一個夢想, 可以實現, 會實現邊一個
我既答案係
有自己喜歡既人, 喜歡既人同時都喜歡自己, 而且維持一輩子
呢個難度, 真係值得我將佢當成夢想啦~
因為靜係可以係夢入面想下-.-

愛情 ...
牙翎 發表於 17-1-2010 16:21

對於你個夢想..我有少少意見想講
有時候..夢始終係夢..正如我對我既女神既感覺一樣(你那個是王子吧)
女神始終是女神(王子始終是王子)
始終都是遙不可及..但若然一觸碰到的話..
可能又不是那味兒吧..甚至..女神會變成女巫..
那又何必呢..? 所以..都是讓女神繼續扮演著女神
王子..依然做他的王子吧..

haaaaa...做咩無喇喇咁讚美我呀 a3a..我會囂架喎..
網上有一名言: 大部分的男人認為女人非常麻煩,但大部分的男人卻非常愛找麻煩。
男人..女人..都愛找麻煩吧..畢竟大家都是人類麻..
回復 支持 反對