查看: 2411|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

XGAME 模組問題(就黎收得X)

頭像被屏蔽
回復

其實小丑神模組 一早在一年半前 由HKA伺服採用, 後來取消了
我也不明白你為何這麼著緊這些的小模組
看開一點吧!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

hka同e個xgame一齊收x 就天下太平
整e個模組係我個fd lol, idiot dog~
FAKE=] 發表於 1-1-2010 19:20

這個模組的確在本服一年前已有採用
如果你說別人抄你的設計的話
我需要說你是抄我嗎?
只是一個小小的模組, 吵什麼呢???
還有
你說了有人身攻擊, 本人將會去投訴你
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

一個膠頭姐....
我真係叫人整..就算偷.又點??
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=58374&page=58
回復 支持 反對

hka同e個xgame一齊收x 就天下太平
整e個模組係我個fd lol, idiot dog~
FAKE=] 發表於 1-1-2010 19:20

同埋你講咩垃圾Ser???
typical ser又叫咩???識整Model好勁??咁你又知識唔識寫amxx?整d原創出黎丫!!
仲有你話hka同xgame一齊收x??
個x係咩??唔識打???冇種打出黎???
有種用你nakuz既主ac同我嘈lol!!!
仲有你又點証明個model係你個fd整??個model入邊寫左你個名??

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 注意態度

查看全部評分

回復 支持 反對

算吧啦, 你e d「copy cat」ser , 遲早88!

個模組你用過? 拿出黎睇下, 睇下係咪一樣, onXX
FAKE=] 發表於 2-1-2010 16:05

唔係一樣既
有漸變咁解姐
你個fd識做呀??
用官方個個黃色頭再改左個張圖就話自己做?? 算吧喇.

同埋 你邊到見到我就快"收x"??

唔好意思
我地總在線人流有60人以上
你?咩服咁把炮呀??? 一個服我比你長爆, 你夠唔夠頂我一半呀??
人開服你開服, 開服開到只係識周圍叫人"收X"
你咁把炮呢
可以好似Sorpack咁, 開40個服, 搶哂我D人流
而唔係只係得個講字

你呢D叫乜?? 講就凶恨, 做就碌_

我一年半前 係咪已經出左呢個設計 ?? 搵幾個老玩家出黎做証咯如果你想, 不過到時係你染, 唔係我染姐
你係咪要姐?? 係要我叫幾個老玩家黎呢到講咯, 不過如果你要我咁做, 你預左比人恥笑1年都得

本來我只係想話叫你看開一點, 你就不停嘈嘈嘈, 話我COPY CAT??
呢個小丑神 圖案邊個設計架?? 你? 呢個模組邊個出先?? 你?
又一個有口話人 冇人話自己既好例子

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 注意態度

查看全部評分

回復 支持 反對

支持HKA!!!
個膠神頭放出去同大家分享先~
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3827527&extra=
回復 支持 反對

某人言論不代表 TyP!caL 立場..
回復 支持 反對