查看: 2557|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉hka「有口話人冇口話自己」講到自己幾威,而家又矛盾

這個模組的確在本服一年前已有採用
如果你說別人抄你的設計的話
我需要說你是抄我嗎?
只是一個小小的模組, 吵什麼呢???
還有
你說了有人身攻擊, 本人將會去投訴你 ...
chantikki 發表於 2-1-2010 01:07

同e個, 完全係話自己~~~

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3819778&extra=page%3D1

大家係咪好想回佢
--------->只是一個小小的mp3, 吵什麼呢???<-------------

hka根本有口話人, 冇口話自己
令我地哈哈大笑~~~~~
回復

看開一點吧 [[onion_31]]
回復 支持 反對

看開一點吧 [[onion_31]]
hka=copyser 發表於 3-1-2010 19:07

用其他分身回自己的貼 很好玩吧??

還有, 你的模組 多大, 我的背音多大?? 這事件是何日發生
Old news is so 唔識串嗎???

現在是你把事情搞大, 你想鬥人多 對吧??你知道我們的人數有多少嗎?? 一個小小的伺服說什麼 把HKA伺服"收x" 嗎??  如果你做到的話, 我也想看看

另外, 我再問多你一次, 你是否需要我找人上來 作証??
這小丑神模組早在一年半前於HKA伺服曾經使用, 本人亦不介意 別人抄襲這些小模組。

如果你認為你這一個小小的伺服能就此 "玩殘" HKA伺服, 這無異於 以卵擊石
如果你真的要嘗試玩殘HKA伺服的話, 就看誰先被玩殘吧!
回復 支持 反對

還有, 你的模組 多大, 我的背音多大?? 這事件是何日發生

現在是你把事情搞大, 你想鬥人多 對吧??你知道我們的人數有多少嗎?? 一個小小的伺服說什 ...
chantikki 發表於 3-1-2010 21:13

在此聲明FAKE=] 唔係我, hka=copy ser唔係我.......... == 你誤會左--

仲有無叫hka 收9x... 都話我唔係fake=].....

相信個fake=] 唔係場主lol
回復 支持 反對

嘩,佢 D "陰謀論" 又出黎啦
回復 支持 反對

現在是你把事情搞大, 你想鬥人多 對吧??你知道我們的人數有多少嗎?? 一個小小的伺服說什 ...

如果你有去台灣Server玩CS就知道,
人地hack你Server,只有一句:小巫見大巫

中四人仔
我真係未見過好似你咁幼稚

樓主,算啦

唔好再同佢嘈啦,佢而家真係以為自己好x威 (佢再回覆 = 無得救,佢都得覺得佢自己好x威)

怪就怪, "有人" 生錯佢啦
"有人" 真係好慘,個仔係咁樣

阿門

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
守衛~朗 -10 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

中四人仔

樓主,算啦

唔好再同佢嘈啦,佢而家真係以為自己好x威 (佢再回覆 = 無得救,佢都得覺得佢自 ...
jackyli0905 發表於 4-1-2010 12:38

你知唔知我第一次點回佢? 佢又點回番我???
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3826671&extra=page%3D1
你回下帶先喇唔該, 我一開頭只係話叫佢看開點吧, 只是一個小模組, 佢點回番我?? "HKA收x"
再回覆冇得救?? 你而家好似限制左我言論自由喎老友, 我回覆都唔得??

另外, 上面紅字, 我唔明你想表達咩喎, 連基本既表達能力都唔識?
釋義◥  : 小巫師見到大巫師,相形見絀,法術無法施展。#語出《莊子》逸文。後用「小巫見大巫」比喻能力相差甚遠,無法相提並論。

人地hack你Server,只有一句 : 能力相差甚遠,無法相提並論? 我get唔到你既意思

唔識用四字詞就唔好學人用喇唔該 小朋友

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
守衛~朗 -5 注意態度

查看全部評分

回復 支持 反對

中四人仔

樓主,算啦

唔好再同佢嘈啦,佢而家真係以為自己好x威 (佢再回覆 = 無得救,佢都得覺得佢自 ...
jackyli0905 發表於 4-1-2010 12:38

我地要原諒依D「幼稚佬」,以為自己個SER好威....
其實,連台灣佬都係到嘈緊佢................................................
回復 支持 反對

hka 無人玩[[bao_35]]
回復 支持 反對

hka 無人玩[]
siufung=V= 發表於 6-1-2010 20:41

因為多 "小朋友" 玩丫麻

上次先見
**TrU || NDS話:我要做Vip,我一日訓4個鐘就夠,之後所有時間用黎升Level

放學一返黎,Camp係電腦面前
放假一起身,Camp係電腦面前

玩埋D廢Server不知所謂

到晚上10~11點

佢地呀媽熄機訓教

算啦

[HKA]場主:陳迪麒**TrU || AWP KING

你地都係唔會接納人地 意見 / 投訴 架啦

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
守衛~朗 -5 注意字眼

查看全部評分